156007 DK

Velkommen tilbake til Drammen karosseri AS

Helt spesielle metoder og kunnskap må til for å behandle en bil av aluminium. I tillegg til å være eksperter på alt innen lakk, skader og karosseri, tar Drammen karosseri AS seg gjerne av din Tesla aller Ferrari. Her er den i de aller beste hender.

Firmaet så dagens lys allerede i 1934, og den gang drev de først og fremst med busser. Siden har Drammen karosseri AS gradvis utviklet og tilpasset seg markedet. I dag er de en sentral nasjonal aktør innen billakk og karosseri.

– Vi har en betydelig kundeportefølje, og prøver hver dag å gjøre det vi kan for at vi skal ha fornøyde kunder. Skadereparasjon og lakkering er våre primære oppgaver, og så har vi spesialisert oss på reparasjon av high-end og aluminiumsbiler. Der har vi en veldig stor kompetanse, og vi har investert mye i både spesialutstyr og kompetanseutvikling på dette feltet, forklarer daglig leder Cato Leine.

De tar i mot alle slags biltyper og -merker, men når det gjelder aluminiumsbiler, går det stort sett i Tesla. Andre merker er Ferrari, og Leine og kompani bruker det samme reparasjonsutstyret som Ferrari, nemlig Car Bench.

– Tesla begynte vi med i 2009. Siden har vi vært veldig fokusert på å hjelpe Tesla og deres kunder på en god måte i forhold til skader og annet. En aluminiumsbil må behandles på en helt spesiell måte. Det er veldig mange prosedyrer involvert, for aluminium er mye mer brannfarlig enn andre materialer.

En stor andel av kundene til Drammen karosseri AS er bedrifter. Leine forteller at de har avtaler med en lang rekke forsikringsselskaper. I tillegg jobber tett med bilforhandlere i nærområdet, og med bilbransjen generelt i Buskerud.

– Kundene synes vi gjør en fagmessig god jobb, og det får vi mange tilbakemeldinger på. Det er om å gjøre å ha kunden i høysetet. Vi skal være tilgjengelig, sørge for at kunden blir så fornøyd at han kommer igjen. Det krever motiverte medarbeidere som ønsker å gjøre en god jobb, og det føler jeg at vi har.

Les mer...

2015-12-18 11.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv