141057NO-tillbords-galleriet141057NO-tillbords-galleriet-2

Velkommen Tilbords!

Vi tilbringer stadig mer tid på kjøkkenet. Ingenting er som å kunne servere god hjemmelaget mat – både til hverdag og fest. Hos Tilbords Galleriet i Bergen har Wenche Brommeland og søsteren Monica alt du måtte trenge. For å lage mat – og for å dekke bord.

– Jeg har bare drevet i fire år så langt, men merker at folk er mer opptatt av å tilbringe tid på kjøkkenet. Det blir nok bare mer i tiden som kommer også. Baking er i vinden, og vi selger blant annet veldig mye muffinsformer, sier Wenche.
  Hun er butikksjef, og eier Tilbords Galleriet sammen med søsteren Monica. I den innbydende butikken i Galleriet tilbyr de et bredt produktspekter av høy kvalitet. Blant annet har Tilbords-kjeden mange ulike varianter av middagsserviser. Wenche understreker at det er viktig å kunne tilby noe for alle behov, med serviser som kan brukes både til vanlig og når du har gjester.
  – Prisen avhenger av hva servisene er laget av. Steintøy og det vi kaller fajanse er litt billigere, mens de dyrere er laget av ren porselen. De er av utrolig sterk kvalitet, og har vært gjennom mange produksjonsprosesser. Ta for eksempel merket Villeroy & Boch. Det er ikke få prosesser og linjer servisene deres skal gjennom før de er ferdig, og det er derfor de blir så utrolig slitesterke.

Tilbords Galleriet yter også topp service til sine kunder ved å tilby hjemkjøring av varer når ved innkjøp for over 3000 kroner. Det er ikke bare enkelt å få med seg et servise til 12 personer hjem!
  – Vi er i tillegg gode på alt av dekketing, vinglass, lys og lysestaker, og på kjøkkenprodukter som kjeler, knivsett og kjøkkenmaskiner. Når man har de rette varene på kjøkkenet, gjør det opplevelsen med å lage mat så mye kjekkere. Kjøkkenmaskiner fra KitchenAid for eksempel, er jo så fine at de kan stå fremme som en dekorasjon i seg selv, sier Wenche.
   Selv er hun utdannet økonom, og drev tidligere med regnskap. Men å jobbe i Tilbords synes hun er ekstra stas. Særlig når fornøyde kunder smiler fra øre til øre.
  – En viktig kundegruppe er brudepar. Når de lager sine ønskelister hos oss, blir disse tilgjengelig i alle butikkene våre. Det geniale da er at gjester fra hele landet kan handle og holde oversikten, for listene oppdateres med én gang noen kjøper noe. Og slik får jo brudeparene akkurat det de ønsker seg!

Les mer...

2014-04-30 13.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Tilbords Galleriet
    • www.tillbords.no
    • Telefon:
      55 55 33 40
    • Adresse:
      Torgalm. 8
      5014 Bergen
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv