155015 HS

Velvære for firbeinte

Monica Fagerheim ved Hundefrisøren AS i Skien tilbyr klipp og frisering av hunder i alle størrelser og med alle typer pels. Og selv om noen kanskje vil tenke både Hollywood og bortskjemte bikkjer når de hører begrepet «hundefrisør», er det i realiteten en høyst nødvendig og viktig del av hundeholdet som her tilbys.

Egentlig er hun utdannet interiørdesigner, men med en mor som drev hundeoppdrett, lå arbeid med de pelskledte egentlig i blodet for Monica Fagerheim. For en timespris på 500 kroner tar det nyoppstartedet AS-et imot alle firbeinte kunder, både dem som allerede er ganske så velstelte – og dem som er så klumpete i pelsen at de trenger nedklipping.

– Markedet er i ferd med å ta seg opp, og jeg har en del faste kunder som har fulgt med fra der jeg har jobbet tidligere. Kundene ringer og bestiller time, kommer og leverer hunden mens de selv går og handler, og deretter ringer jeg og gir beskjed når hunden er ferdig. Eller de kan være her sammen med oss under klippetimen, forteller Fagerheim.

Planen videre er også å kunne tilby etter hundesalongrelaterte produkter som børster og kammer, shampo og balsam. Fagerheim arbeidet som hundefrisør i fire år før hun begynte for seg selv – i en bransje hvor det fremdeles ikke er så mange aktører av her til lands. Det er stort sett i de største byene man kan finne hundefrisører, og det er heller ikke alle som har mulighet til å benytte seg av et slikt tilbud. Det ønsker Fagerheim å gjøre noe med:

– Jeg har veldig lyst å anskaffe en bil hvor jeg kan hente hunder for eldre som kanskje ikke har bil selv eller bor litt langt unna. Eventuelt ha en hundesalongbil hvor jeg kan utføre samme arbeid som her på salongen – ha klippebord, utstyr og alt jeg trenger. Det hadde vært gøy! smiler Monica Fagerheim.

Les mer...

2015-10-29 11.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Hundefrisøren Skien
  • Facebook
  • Telefon:
    405 42 333
  • Adresse:
    Kjørbekkdalen 12A
    3735 Skien
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv