161046 QR0161046 QR

Verdens beste rekkverk – i Drammen?

Et godt rekkverk skal øke sikkerheten i en bygning, men gjerne også se fint ut. Med produkter av topp tysk kvalitet får du alle behovene dekket av Q-railing Norge.

Det som før var ett selskap med tre forskjellige virkeområder, har i dag blitt skilt ut i tre individuelle selskaper. Robert Boye er daglig leder for Q-railing Norge, som holder til i Drammen. Der hvor de tidligere også tilbød montering av glass og stål, fungerer de i dag kun som en grossist for proffmarkedet.

– Vi har åtte ansatte i Q-railing Norge og tilbyr et stort sortiment. Primært driver vi med stål, aluminium og glass i forskjellige kvaliteter. Det er alt fra syrefast utvendig til rustfritt innvendig, aluminium til store prosjekter og glass til rekkverk, forklarer han.

De betjener hele landet, og den største kundekretsen består av mekaniske verksteder og glassmestere. I tillegg leverer de også til større prosjekter hvor for eksempel entreprenører jobber på store næringsbygg. Den viktige forskjellen i slike tilfeller er dog at de ikke leverer direkte til verken de største entreprenørene eller til privatfolk. Veien går derimot alltid via en håndverker. Boye understreker at Q-railing Norge kun er en grossist for proffmarkedet og ikke leverer direkte til sluttbruker.

– Q-railing er en tysk rekkverksleverandør som satser på å være størst og best i verden. Det er godt kjent at tyske varer står for kvalitet, og toleransen på rekkverkene deres er helt ekstrem. Bokstaven Q i navnet står da også for «quality», altså kvalitet. Kvaliteten, holdbarheten og sikkerheten er det som gjør disse produktene unike. Alle produktene gjennomgår strenge kvalitetskontroller i Tyskland. Rekkverkene vi har, er fantastisk flotte, og vi har et bredt sortiment. Det aller viktigste er sikkerheten, og derfor er alt testet og dokumentert. I tillegg skal det se fint ut, så design blir satt høyt.

Firmaets planer for fremtiden består i å drive mer oppsøkende virksomhet. Ved å reise ut til nye og gamle kunder kan de vise frem og demonstrere innovative produktnyheter. Q-railing Norge holder også kurs for mellomstore entreprenører og tømrermestere.

– Positive tilbakemeldinger fra kundene går på utseendet på rekkverkene, samt at vi er gode på dokumentasjon og møter de kravene som stilles. Vi får også mange gode tilbakemeldinger på leveringsdyktigheten vår, for vi har nesten hele sortimentet tilgjengelig på lager, sier Robert Boye.

Les mer...

2016-03-08 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv