152008-Shell 7-Eleven Lyngdal

Verdensmesterne i Lyngdal

Er du på kjøretur mellom Oslo og Stavanger, er Shell 7-Eleven Lyngdal et naturlig stoppested underveis. Her får sultne tobeinte deilig påfyll av mat og drikke, mens firhjulingen kan få seg verdens beste bilvask!

Heidi Johnsen er kjøpmann, og driver Shell 7-Eleven-stasjonene i Lyngdal og Vennesla. Stasjonen i Lyngdal er opprinnelig fra 1950-tallet, og har hatt forskjellige eiere opp gjennom årene. Johnsen overtok for fire år siden, og stortrives i jobben.

– Det er en liten stasjon i areal, men den er stor i omsetning. Det er E-39 som gjør at vi har mye trafikk, og vi har mange kunder som kjører mellom Oslo og Stavanger. Jeg tror vi har et godt omdømme blant turister også, og ellers gjelder det å ha gode ansatte og en fin butikk, så stopper folk, sier hun.

Når man kommer innom stasjonen, kan man vaske bilen enten i en flott vaskemaskin eller ved selvvask. I tillegg får man kjøpt bilpleieprodukter som olje, spylevæske og svamper. Johnsen forteller med stor entusiasme at de ble verdensmestere i bilvask i november i fjor. Da hadde 7-Eleven et stort arrangement hvor de slo en gammel australsk rekord fra Guinness rekordbok! 

– Vi knuste den med 4500 biler, og alle Shell 7-Eleven i Norge regnes som verdensmestere etter den seieren. Da stod vi i åtte timer og vasket biler for hånd, pluss at de gikk for fullt i vaskehallen hvor alle bileierne fikk gratis vask og diplom. Det var veldig gøy.

Når det gjelder matvarer, har Johnsen og personalet hennes mange godbiter å friste med.

– Shell 7-Eleven kjører hardt på at vi skal tilby ferskt og nysmurt hele døgnet. Nistepakken er noe tungtransportsjåførene setter veldig pris på, og ellers har vi jo ferske boller, pizza, pølser, calzone og panini. Og på sørlandet er jo snadderloffen stor, så vi har dette også. Slik sett er vi et fullt utstyrt gatekjøkken, med et lite dagligvareutvalg i tillegg.
 
Til tross for dat hun trives veldig godt i jobben som kjøpmann, er det også tøft. Man lever med små marginer når man har døgnåpent, og det blir mer en livsstil å drive en døgnåpen butikk, for man må være tilgjengelig hele tiden, sier hun.

– Jeg vil løfte frem de ansatte, for det er ingen tvil om at det er de som driver denne stasjonen. Jeg har fantastiske ansatte, og de er til sammen 16 personer fordelt på ni årsverk. Denne jobben krever at de skal kunne mye om alt, men vi er veldig gode på service. "Kunden er sjefen vår", det er mottoet vårt.

Les mer...

2015-04-02 14.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Shell/7-Eleven Lyngdal
  • Facebook
  • Telefon:
    38345562
  • Adresse:
    Rom
    4579 Lyngdal
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv