152076-Gustavsen

Verktøyspesialisten i Mjøndalen

Gustavsen AS i Mjøndalen hjelper deg med å finne spesialverktøy til bruk innen både møbelsnekring, interiør- og trearbeider. Med stort fokus på service, tilgjengelighet og fleksibilitet, er de verktøyspesialisten som strekker seg litt lenger.

Innehaver Trond Gustavsen startet i det små med å tilby kurs i trebearbeider hjemme i garasjen. Han lagde selv møbler og skap, og mange begynte etter hvert å spørre om hvordan han utførte jobben.

– Jeg hadde satt meg veldig mye inn i håndfres, og folk begynte å etterspørre kurs. Da begynte jeg med det jeg kalte Steg for Steg, hvor jeg lagde tegninger og steg-for-steg-beskrivelser for hvordan man kunne bygge skap, hyller og andre møbler selv.

Og derfra var veien kort til at mange ønsket hjelp til å finne verktøy. Da Gustavsen begynte å undersøke markedet, oppdaget han at det var en stor utfordring å få handlet i Norge. Resulatet ble at han og kona startet firmaet Gustavsen AS og selv begynte å importere verktøy og utstyr.

– I dag tilbyr vi verktøy og utstyr fra nesten hele verden. Fokuset vårt ligger på de verktøyene som kundene etterspør. Dette er ofte nisjeverktøy som er viktig for kanskje en hobbysnekker eller en kjøkkenmontør, men som de store kjedene ikke tar inn.

I sortimentet finnes verktøy for både håndfres, treskjæring, tredreiing og trefresing. De har et stort utvalg av verktøy og utstyr for møbelsnekring, og i tillegg kommer blant annet motorsagutstyr. Slik har Gustavsen AS mange bein å stå på, og de betjener både privatkunder og bedrifter, deriblant flere store byggevarehus.

– Kvaliteten på utstyret vi har valgt er topp, og vi fører ikke billigverktøy. Vi sender over hele landet, og kundene skal være trygge på at det verktøyet de kjøper av oss er skikkelige saker av høy kvalitet. Det er servicen og tilgjengeligheten vi får mest skryt for, for vi er veldig fleksible og svarer når folk trenger hjelp.

Fremtiden ser lys ut for Gustavsen AS. Staben er nå utvidet med to nye medarbeidere, og firmaet flyttet nylig inn i nye lokaler hvor de stortrives.

– Jeg jobber hardt for å bli større, men har ingen store fremtidsplaner. Jeg styres ikke av penger, men av tanken på å bygge langsiktig. 2015 blir et veldig bra år om det går slik jeg har planlagt!

Les mer...

2015-04-07 14.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv