164056 VB164056 VB0164056 VB1164056 VB2

Vestvendt bygg – uansett himmelretning

Vestvendt Bygg AS i Sandefjord leverer alt innenfor tømrertjenester, bygger hus, hytter og brygger, restaurerer og hjelper deg fra idé til ferdigstillelse. De tar prosjektledelsen og håndterer prosessen fra begynnelse til ferdigstillelse, og gjennom firmaets tilknyttede arkitekt kan du få tegnet akkurat ditt drømmebygg.

De er relativt nyetablerte i navnet, men tømrerfirmaet har lang erfaring innenfor snekkertjenester. Selskapets historie går helt tilbake til 1988 da Jørn Myhre startet opp sin byggevirksomhet, og selskapet har siden den gang vokst seg større og skiftet navn til Nordocks AS. Da snekkervirksomheten ekspanderte i oppdragsmengde, ble datterselskapet Vestvendt Bygg etablert. I dag tar de alle typer oppdrag, store som små, både for private og næringskunder, og særlig i hyttemarkedet er det mye å gjøre, forteller daglig leder Carl C. Lie.


– Vi ønsker å være det foretrukne valget når det gjelder hytter i vårt område, og der har vi samarbeid med en arkitekt som er veldig godt på å visualisere hyttene slik de blir. Siden det hovedsakelig er sjøhytter vi setter opp, passer det fint med at vi kan levere brygger samtidig. Vårt store konkurransefortrinn er å kunne være med kunden helt fra starten av, fra tegning og prosjektering og frem til bygget står ferdig. Hos oss får kunden trygghet, sier han. 


Med en slik filosofi vektlegges fleksibilitet. Vestvendt Bygg har bygd hytter for folk som har vært utenlands og som aldri var på tomta under selve byggeprosessen, men med kommunikasjon og bilder over internett lar alt seg løse Firmaets prosjektleder holder i trådene og koordinerer både snekker, maler, flislegger og elektriker, og da slipper kunden å bekymre seg for fremdriften. Alt ferdigstilles til avtalt tid og til avtalt pris, poengterer Lie. De åtte ansatte i firmaet kan i 2017 feire toårsjubileum. I dag har de hele Vestfold som marked, og et nylig fullført oppdrag er en restaurant på flåte i Tønsberg. 


– Vi tar også næringsrettede bygg og samarbeider med en del eiendsomsselskaper. Ryddigheten i prosjektet, hvordan vi presenterer tilbudet, er viktig, for hos oss er alt synlig og tydelig. Det skal være så oversiktlig som mulig for kunden. 


Og når man tar mål av seg å levere drømmebygget til kunden, er det ikke til å undres over at det også måtte gjenspeile seg i firmanavnet.


– En annonse henviser ofte til at en bolig ligger vestvendt – og solrikt til. Da blir det noe ekstra positivt over navnet, smiler Lie.  

Les mer...

2016-12-30 14:00

181043øksd

Ta steget opp til drømmetrappa

Artikkel Med hjelp fra Trappemakeren AS får du en norskprodusert, flott trapp som er tilpasset og skreddersydd for ditt hjem og dine behov.
174016åoda

Frå vatn til energi

Artikkel Ulstein Fjernvarme tek seg av heile drifta av energisentralen. Den innovative bedrifta har stort fokus på å kunne tilby kunden «skreddarsaum» for sitt fjernvarmeanlegg.

  Faktaruta

  • Vestvendt Bygg
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33 74 00 40
  • Adresse:
   Thorøyaveien 21
   3209 Sandefjord
  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  5

  Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

  Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

  Arkiv