164056 VB164056 VB0164056 VB1164056 VB2

Vestvendt bygg – uansett himmelretning

Vestvendt Bygg AS i Sandefjord leverer alt innenfor tømrertjenester, bygger hus, hytter og brygger, restaurerer og hjelper deg fra idé til ferdigstillelse. De tar prosjektledelsen og håndterer prosessen fra begynnelse til ferdigstillelse, og gjennom firmaets tilknyttede arkitekt kan du få tegnet akkurat ditt drømmebygg.

De er relativt nyetablerte i navnet, men tømrerfirmaet har lang erfaring innenfor snekkertjenester. Selskapets historie går helt tilbake til 1988 da Jørn Myhre startet opp sin byggevirksomhet, og selskapet har siden den gang vokst seg større og skiftet navn til Nordocks AS. Da snekkervirksomheten ekspanderte i oppdragsmengde, ble datterselskapet Vestvendt Bygg etablert. I dag tar de alle typer oppdrag, store som små, både for private og næringskunder, og særlig i hyttemarkedet er det mye å gjøre, forteller daglig leder Carl C. Lie.


– Vi ønsker å være det foretrukne valget når det gjelder hytter i vårt område, og der har vi samarbeid med en arkitekt som er veldig godt på å visualisere hyttene slik de blir. Siden det hovedsakelig er sjøhytter vi setter opp, passer det fint med at vi kan levere brygger samtidig. Vårt store konkurransefortrinn er å kunne være med kunden helt fra starten av, fra tegning og prosjektering og frem til bygget står ferdig. Hos oss får kunden trygghet, sier han. 


Med en slik filosofi vektlegges fleksibilitet. Vestvendt Bygg har bygd hytter for folk som har vært utenlands og som aldri var på tomta under selve byggeprosessen, men med kommunikasjon og bilder over internett lar alt seg løse Firmaets prosjektleder holder i trådene og koordinerer både snekker, maler, flislegger og elektriker, og da slipper kunden å bekymre seg for fremdriften. Alt ferdigstilles til avtalt tid og til avtalt pris, poengterer Lie. De åtte ansatte i firmaet kan i 2017 feire toårsjubileum. I dag har de hele Vestfold som marked, og et nylig fullført oppdrag er en restaurant på flåte i Tønsberg. 


– Vi tar også næringsrettede bygg og samarbeider med en del eiendsomsselskaper. Ryddigheten i prosjektet, hvordan vi presenterer tilbudet, er viktig, for hos oss er alt synlig og tydelig. Det skal være så oversiktlig som mulig for kunden. 


Og når man tar mål av seg å levere drømmebygget til kunden, er det ikke til å undres over at det også måtte gjenspeile seg i firmanavnet.


– En annonse henviser ofte til at en bolig ligger vestvendt – og solrikt til. Da blir det noe ekstra positivt over navnet, smiler Lie.  

Les mer...

2016-12-30 14.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    • Vestvendt Bygg
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      33 74 00 40
    • Adresse:
      Thorøyaveien 21
      3209 Sandefjord
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv