Vi bygger de tøffeste lekeplassene!

I 1998 fikk Jan C. Reinertsen en telefon fra Claussen & Heyerdahl. Spørsmålet var om han kunne være interessert i å starte et firma som skulle betjene dem ved å stå for bygging og montering av lekeutstyr?

Claussen & Heyerdahl har vært leverandør av lekeutstyr i snart 50 år, og svaret var ja. Siden den gang har CH Prosjekt AS i Oslo tatt steg for steg. I dag har de 30 ansatte og kan vise til en omsetning på nærmere 65 millioner i fjor, forteller Reinertsen som er daglig leder. 


– Vårt fokus er å være best på barns utemiljø. Alt vi driver med er rettet mot barn, med lekeplasser, skolegårder og borettslag. Det sentrale Østlandet utgjør 90% av nedslagsfeltet vårt, men vi har vært i alle fylker og to ganger på Svalbard, sier han med et smil.


Det er et nært samarbeid mellom CH Prosjekt AS og Claussen & Heyerdahl. Sistnevnte leverer og selger, mens Reinertsen og kollegene hans bygger og monterer. Utenom samarbeidet har CH Prosjekt AS også egne kunder.


– Vi har alltid vært og ønsket å være en bedrift som kunden kan være trygg på at han får god kvalitet fra. Det er kanskje det aller viktigste. I tillegg skal kunden være sikker på at alle lover og forskrifter blir ivaretatt, og gjerne også kunne stole på at vi er litt innovative. Det har vi egentlig vært helt siden vi startet. CH Prosjekt AS har vært først ute med det meste når det gjelder forskjellige underlagstyper. Blant annet var vi de første som begynte med både plaststøpt underlag, med kunstgress som underlag på lekeplasser og med bark. Underlag har blitt mer og mer viktig for oss. I 2015 regnet vi oss frem til at vi har stått bak halvparten av alt underlag som har blitt lagt på lekeplasser i Norge.


Han forteller at i stedet for å fokusere så mye på sikkerheten, vil han heller fokusere på barns utvikling i leken. Grunnen er at sikkerheten skal være en selvfølge og noe som bare er på plass. De har naturligvis sertifiserte montører i alle ledd, men fokuset til CH Prosjekt AS er på å skape miljøet for ungene som skal leke.


– Vår største motivasjon er gleden hos ungene når vi åpner noe nytt, som for eksempel et skoleanlegg. Når du ser 400 unger som stormer på og jubler og herjer, da trenger vi egentlig ikke så mye mer enn det! Jeg vil påstå at vi uten tvil bygger de tøffeste lekeplassene i Norge, med størst utfordring og mangfold for ungene.

Les mer...

2016-09-20 11.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • CH Prosjekt AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    4832 - 3248
  • Adresse:
    Gunnar Schjelderups vei 9
    0485 Oslo
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv