154025-1

Vi bygger med glede

Går du med tanker om å bygge hus eller hytte? I Betonmast HRL Bolig AS får du en trygg og pålitelig partner med lang erfaring. Kvaliteten kommer først hos forhandleren av Hellvik Hus.

   – Vi driver kun med bygg i tre, og det går på eneboliger, tomannsboliger og rekkehus samt Hellvik-hytter. Hellvik Hus har vi valgt fordi det er et veldig solid selskap. De bygger tradisjonelt, og vi har norske tømrere med fagbrev som bygger husene på plassen. Det skal være rimelige hus, men aldri slik at det går på bekostning av kvaliteten. Dette er både deres og vår filosofi.

Ole Gunnar Thommesen er daglig leder i Betonmast HRL Bolig AS. Han startet firmaet sammen med en kollega i 1990, og ble forhandler av Hellvik Hus året etter. Landets eldste typehusfirma ønsket å etablere seg i Telemark, Buskerud og Vestfold, så Thommesen og kollegaen solgte Hellvik Hus i området frem til 1997. Året etter ble de en del av husavdelingen til HRL Entreprenør AS, og jobbet på felter i Grenland og Vestfold. I 2014 ble de skilt ut i HRL Bolig AS, og samme år ble deler av konsernet solgt til Betonmast. Slik er den lange historien bak dagens navn Betonmast HRL Bolig AS.
   – Det er viktig for oss at kundene skal føle seg trygge. Med et stort firma i ryggen blir sikkerheten veldig god. Kundene skal derfor hele tiden vite at de blir ivaretatt under byggingen, og at garantien blir ivaretatt etterpå. Mye av salget går på tillit, at kundene vet at vi leverer det som står i kontrakten.

Selskapet bygger rundt 40 boliger årlig under Hellvik Hus’ konsept «Bygg med glede». Dette betyr at de skal bygge med glede underveis, men også at kunden skal ha glede av bygget når det er ferdigstilt.
   – Fremtiden ser lys ut, for vi har et stort tomteområde på Kongerød i Skien hvor vi skal bygge til sammen 100 boliger. I tillegg har vi kjøpt tomter i Porsgrunn og Sandefjord som vi er i gang med å regulere for boliger. Vi er ellers fleksible med bygging av for eksempel garasjer og tilbygg, og utfører også noe rehabilitering.

Les mer...

2015-09-01 10.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv