152096-Caverion Norge

Vi får bygg til å fungere

Entreprenørselskapet Caverion er et av Norges største. I tillegg til å være leverandør av tekniske installasjoner, tilbys også eiendomsdrift av eksisterende bygg på en profesjonell og miljøvennlig måte.

– Når ansatte i en bedrift drar kortet i inngangsdøren om morgenen, så skal dørene åpne seg. Vår jobb er å sørge for at alt fungerer i et bygg, sier avdelingsleder for Caverion Skien, Hans Martin Kløverød. 




Caverion er Norges største totaltekniske entreprenør. Bedriftens tjenester dekker alle behov gjennom hele livssyklusen for bygg- og industrisegmenter, innen både prosjekt, service og drift.




– Caverion leverer tjenester innen blant annet varme, ventilasjon, sanitær, kjøling, IKT, elektro og sikkerhet, men en stor del av vår arbeidshverdag er også å bestille arbeid fra andre leverandører og komme frem til gode avtaler for våre kunder. Bygg skal ha alt fra kantine-, til vaktpersonell, forteller Kløverød. 




Avdelingen i Skien består av 9 ansatte og selger sin tjeneste hovedsakelig til bedrifter i både Skien og Porsgrunn.




– Vi har et mål om å vokse og den viktigste markedsføringen er å gjøre en god jobb for de vi allerede har som kunder. Det nytter ikke å få nye kunder hvert år om det er hull i bunnen. Vi ønsker ikke å gape over for mye. Det viktigere er å ha gode kundeforhold som varer. 




Køverød legger til at avdelingen er opptatt av å tilby de beste produktene og varene til sine kunder. Energiøkonomisering og å lage energivennlige løsninger er også viktig for bedriften. 



– Dårlige og billige løsninger kan ofte gi en dyr drift. Vår oppgave er å bidra med gode løsninger.



– Vi er satt til å forvalte pengene til våre kunder, og det er viktig at vi forvalter dem best mulig. Vi fokuserer på kvalitet og det er utrolig viktig for at våre kunder har  tillit til oss. Vi bruker ikke ett og samme produkt til alle, men ser alltid på den enkelte kundens behov.

Les mer...

2015-04-09 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv