161009 JVH161009 JVH0161009 JVH1

Vi ivaretar alle behov for storbilmarkedet

Under paraplyen til Jæren Verksted Holding AS finner man en rekke verkstedbedrifter. Samlet tilbyr de en totalpakke rettet mot storbilmarkedet, og som kunde blir du møtt med kunnskap og kvalitet i alle ledd.

Det var i 2007 at Jæren Verksted Holding AS ble dannet for å lage en gruppe av verksteder. I dag består den av selskapene Jæren Bil og Karosseri (JBK), Tilhengerspesialisten AS, Lakk og Verktøy AS, Sola Storbil Senter AS, Sola Storbil, Jæren Bil og Karosseri Eiendom AS og Termo Senteret AS.

– Datterselskapene har blitt etablert på forskjellige stadier og av forskjellige personer. Det eldste, Sola Storbil Senter AS, ble etablert i 1994 av Brigt Vold og Johannes Lunde. Når det gjelder JBK, har dette sitt utspring fra Vestfold Bil og Karosseri. Lunde-gruppen var med på eiersiden i Jæren Verksted Holding AS fra starten, men fra 2010 har Gunnbjørn Livastøl og Brigt Vold eiet 50% hver.

I dag er det totalt 40 ansatte i konsernet. Størstedelen av virksomheten retter seg mot næringskunder. Det geografiske nedslagsfeltet er sør-Rogaland.

– Sola Storbil ble etablert i 2004, og selger nye og brukte kjøretøy. De er merkeforhandler av Broshuis, de selger spesialtrailere til oljetransport og håndterer mye brukt materiell som brukte lastebiler og traller for kunder. I tillegg kommer verkstedet Sola Storbil Senter AS som tilbyr mekanisk reparasjon av tunge kjøretøy og EU-kontroller.

– I 2014 var rundt 60% av omsetningen til hele konsernet salg av semitrailere. Sola Storbil selger standard og spesialtrailere hovedsakelig rettet mot oljetransporten.

Når det gjelder Tilhenger Spesialisten AS, er dette et selskap som selger hengere for personbiler og varebiler rettet mot næring. Det kan være tilhengere som hestehengere, kranhengere og tipp- og maskinhengere, men også til privatmarkedet.

JBK på sin side er det eneste karosseriverkstedet i distriktet med topp moderne rammeretteutstyr og hyttejigg for oppretting av tunge kjøretøy.
JBK er også store på buss-reparasjon, og er de eneste i distriktet som tar store buss-skader.

– En stor andel av kundene våre er entreprenører, og vi utfører reparasjoner på både gravemaskiner, hjullastere, dumpere og alt tungt utstyr. Mange bønder kommer også innom for å få reparert traktorer og tilhengere med skader. Hos oss får de rettet skadene, og ofte er det til brøkdelen av den prisen det ville kostet å skifte ut delene.

Sammen med daglig leder Linn Wold, understreker Livastøl at trivsel og et godt arbeidsmiljø er alfa og omega. I staben har de flere medarbeidere som har vært ansatt i over 10 år, og det tar de som et godt tegn.

Vi strekker oss langt når det gjelder kvalitet, men i tiden som kommer må vi bli flinkere til å vise oss frem. Det handler om synlighet, om tilgjengelighet og ikke minst om kvalitet. Det hjelper jo ikke å ha det beste produktet hvis ingen vet om det, avslutter de.

Les mer...

2016-02-17 14.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    • Jæren VerkstedHolding
    • E-post
    • Hemsida
    • Telefon:
      473 30 088
    • Adresse:
      Hålandsvegen 33
      4340 Bryne
      Ljosheimveien 1
      4050 Sola
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv