162001 FB162001 FB0162001 FB1162001 FB4

Vi kan betong

Betong er et levende produkt som krever kunnskap og erfaring for å behandles riktig. Hos Fjotland Betong AS er det nettopp fagkunnskapen som står i fokus. Med de flinkeste medarbeiderne på laget, er de klare til å legge betonggulv i alt fra garasjer til næringsbygg.

Kvinesdalsbedriften har eksistert som et AS siden 2006, og har spesialisert seg innen gulv. Daglig leder Øyvind Fjotland antar at de har støpt rundt 2 millioner kvadratmeter med gulv, og selv vokste han opp med en far som drev med ferdigbetong.


– Støping av gulv er hovedgeskjeften vår. Da legger vi først betong som vi etterpå stålglatter, og så kan man legge belegg eller flis oppå. Dette gjør vi på alt fra garasjer og boliger til store næringsbygg, og det blir minimalt med etterarbeid. Vi tilbyr også sliping av gulv. Dette gir et eksklusivt resultat, og det er det mange som vil ha innvendig i hjemmene sine. I tillegg er det vedlikeholdsfritt, blankt og pent og enkelt å holde rent. Det er ikke så dyrt kontra å legge flis eller parkett heller, forklarer han.


Fjotland Betog AS driver også med betongsliping, og er et mellomledd på levering av epoxygulv. Og så må vi ikke glemme strukturbetong, som gir fantastiske resultater.


– Strukturbetong er en erstatning for belegningsstein. Når vi legger ut betongen presser vi et valgt mønster ned i gulvet. Det kan være alt fra skifermønster til flis- og brosteinmønster, og i tillegg kan det legges i forskjellige farger, alt etter kundens ønsker. Det er veldig fint, sier Fjotland.


Og ikke bare ser det bra ut, men strukturbetong har mange fordeler sammenliknet med belegningsstein. Strukturbetongen er sterk og tykk, og det ferdige resultatet vil aldri sige. Ikke biter mose og ugress på heller, og betong er det materialet som påvirkes minst av vær og vind. En ekstra fordel er at Fjotlands menn kommer tilbake etter fem år og utfører vedlikehold for å forsegle betongen.


– Det viktigste med dette er egentlig å understreke at man får en verdiøkning på boligen, fordi betongstruktur er et eksklusivt produkt. Ellers kan vi gjøre det meste innen betong, og vi har store referansekunder som Skanska og Kruse Smith.


Fjotland Betong AS bygger driften på fagkunnskap og lang erfaring. Betong er et levende og krevende produkt, og dessverre er det mange useriøse aktører i bransjen, sier Fjotland. Han oppfordrer folk til å sjekke referanser og erfaring til firmaer før de inngår avtaler.


– Selv har vi minimalt med reklamasjoner, og det mener jeg er simpelthen fordi vi har de flinkeste medarbeiderne.

Les mer...

2016-05-17 15.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv