161044 DA161044 DA1161044 DA2

Vi leverer løsninger for fremtiden

Drammen automasjon AS består av en offensiv, hardtarbeidende gjeng som selger gode løsninger. Målet er å gi kundene en bedre arbeidshverdag med fremtidsrettet teknologi. Smarthus er et av feltene firmaet har stor ekspertise på.

De siste par årene har Drammen automasjon AS gått fra å drive mest med småprosjekter og utleie til offshore-selskaper, til å kjøre mer egne prosjekter. Joakim Espegard kom inn i firmaet som daglig leder i 2014, og luktet lunten om en fremtidig nedgang i oljebransjen.

– Derfor prøvde vi å pense oss inn på nye områder. Infrastruktur har vært veldig viktig der, og vi har satset stadig mer mot det. Fortsatt har vi noen serviceoppdrag i utlandet, hovedsakelig for Nel Hydrogen, men ellers dreier driften vår seg mest om infrastruktur og omsorgsteknologi. Vi tar også tradisjonelle automasjonsoppdrag innen industrien, slik vi alltid har gjort. Østlandsområdet er det største nedslagsfeltet vårt, forklarer han.

Drammen automasjon AS er i dag 11 ansatte, inkludert en lærling. Nylig inngikk de et samarbeid med Caretech, som er en leverandør av velferdsteknologi. Espegard understreker også at de er veldig gode på Smarthus, og at dette er et satsingsområde i tiden fremover.

– Smarthus-teknologi har jo blitt ganske viktig for byggebransjen. På det feltet kan vi også bistå elektrikere og elektro-entreprenører, både de som mangler kapasitet og de som har begrenset kunnskap. Der er vi veldig gode, og det er nok ikke mange som er bedre enn oss på dette feltet.

Verdigrunnlaget til firmaet går ut på å levere løsninger de kan stå inne for. De leverer totale automasjonsløsninger inkludert engineering, programmering og både software og hardware. Dette synes Espegard det er viktig å poengtere. I tillegg skal disse løsningene ikke bare erstatte noe gammelt, men også være fremtidsrettet teknologi som er til et pluss for kunden.

– Nå i 2016 ansatte Drammen automasjon Atle A. Andersen som salgs- og markedssjef, og han uttaler: Vi går inn i 2016 med stor åpenhet, og skal jobbe videre for å fylle opp ordrebøkene. Drammen automasjon AS satser offensivt, og jeg ble ansatt nettopp for å være mer aktivt ute og treffe potensielle nye kunder, men også for å sørge for at eksisterende kunder skal føle seg enda bedre ivaretatt. Det er viktig å få frem at vi satser, og at vi er både kapable og fleksible til å ta oppgaver innenfor mange forskjellige områder. Vi tar jobber der de finnes, og vi leverer det vi sier vi skal levere til avtalt tid og avtalt pris, avslutter Atle Andersen.

Les mer...

2016-03-08 11.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv