156013 FB156013 FB0

Vil vinne kunden med kunnskap

Mange av de ansatte på Felleskjøpet Bryne har et personlig forhold til gårdsdrift. I butikken er de opptatt av å være en kunnskapsbedrift som sprer kunnskapen de sitter på – både til hverandre og ikke minst til kunden.

– I butikken vår er vi veldig opptatt av at de ansatte skal spre kunnskapen de sitter på til de andre og spesielt ekstrahjelper, slik at vi blir en kunnskaps-bedrift, sier Erling Undheim, butikksjef i Felleskjøpet Bryne.

Han selv har vokst opp på gård og har i tillegg 31 års erfaring innen byggebransjen. Hans bakgrunn på fotballbanen har også gjort ham til en lagspiller i bedriften – noe han tror påvirker både de ansatte og kunden.

– Jeg er opptatt av å være en lagspiller på jobb både for å skape en god atmosfære, men det er også viktig å skape en god relasjon til de andre butikkene i kjeden. Vi er én butikk, men for kunden er alle disse butikkene Felleskjøpet utad, sier butikksjefen.

Undheim forteller at 60 prosent av kundegruppen i butikken består av den vanlige mannen i gaten, og dette til tross for at Felleskjøpet historisk har vært en butikk for bonden.

– Vi er veldig opptatt av å være en butikk for alle – både bonden og de vanlige mannen i gaten. Atmosfæren i butikken er også svært viktig. Blir du ikke sett, så kommer du ikke igjen, fortsetter han.

Han er opptatt av å hilse på alle kundene i butikken, slik at de føler seg velkommen. Undheim er opptatt av å prøve de produktene han selger slik at han vet hva han snakker om i salgssituasjonen.

– Det er ikke det samme å snakke om en produkt ut ifra en brosjyre. Når jeg selv har prøvd produktene og liker dem, kan jeg selge med hjertet og da blir det langt lettere å få solgt.


Les mer...

2015-12-18 13.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv