Vis frem boligen fra dens beste side

Skal du selge hus eller leilighet? Med eksperthjelp og styling fra Ka pluss Me AS, fremhever du potensialet ved nettopp din bolig.

Karoline Lund Furland har bestandig hatt en brennende interesse for arkitektur og interiørdesign. Hun har drevet en møbelforretning med familien på Eidsvoll, og hun har jobbet som boligstylist i Oslo. Våren 2013 lyttet hun endelig til gründeren i sin egen mage, og etablerte Ka pluss Me AS sammen med partneren Merete Seland. 
   – I dag driver jeg alene i Drammen, og tilbyr en rekke tjenester innen boligstyling. I bunnen ligger veiledningsbiten. Da går vi gjennom boligen rom for rom med kunden, og ser på hvilke endringer som bør gjøres før boligen skal legges ut for salg. Ofte er det mye som må flyttes og tømmes, og mange ganger råder vi kunden til å male eller gjøre mindre forbedringer. Mange kunder ønsker også hjelp med videre styling før salg. Det kan variere fra delstyling, hvor Karoline gjør mindre ting som er viktige for å få gode bilder, til en komplett oppussing.

På større oppdrag prosjekterer hun selv før hun henter inn anbud fra håndverkere som utfører selve jobben. 
   – Vi jobber tett med eiendomsmeglere som legger føringer på hva som må gjøres i boligene. I de fleste tilfellene tømmer vi leilighetene, og begynner fra bunnen. Da går vi inn og møblerer, med full styling og med alt fra sofaer til tekstiler. Samarbeidet mellom stylisten og megler er viktig, for megleren har mye verdifull kunnskap, forteller hun. 

Ka pluss Me AS har et nedslagsfelt som strekker seg mellom Drammen og Oslo. Furland jobber aktivt for å få flere kunder lokalt, og får mye god respons på kvaliteten på produktet hun leverer. Ikke minst er det en stor styrke at hun kan tilby varierte løsninger, som alltid er tilpasset hver kundes spesifikk ebehov.
Les mer...

2015-01-20 11.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv