191024w9191024w1191024w1NY

Det siste innen sommerklær og gode leseopplevelser – så er ferien din reddet

Vi har besøkt Ark Bokhandel og Cubus – to attraktive og populære butikker på AMFI Fauske.

Bransjemagasinet tok seg en tur til to spennende butikker med høy kompetanse innen mote og trender, og gode leseopplevelser.

 

Trenger du å fornye feriegarderoben til deg og barna dine, eller trenger du kanskje noen gode bøker for å få noen rolige stunder i sommer? Da bør du besøke Ark Bokhandel og Cubus hos AMFI Fauske, for å få tips og råd.

 

Første stopp gjør vi hos Cubus der vi treffer en medarbeider med lang fartsid på AMFI Fauske. Her møter Bransjemagasinet Alice Brekke, som er daglig leder for kleskjeden på senteret.


Alice har jobbet på senteret i snart 30 år og elsker sine kollegaer og miljøet på AMFI. Dette er årsaken til at hun trives så godt, og det har vært drivkraften hennes i alle disse årene. 


– Ofte er det travle dager med mye å gjøre, men det synes vi bare er kjempehyggelig. 


Cubus er en organisasjon med gode produkter til hele familien. Nå kommer det nye varer til våren, og de ansatte gleder seg til å vise de frem.


Alice råder lokalmiljøet til å støtte senteret og ikke handle så mye på nettet. Det er veldig viktig for oss alle og det lokale næringslivet, og bidrar til å gi oss som jobber her trygge arbeidsplasser. 

 

Neste stopp gjør vi hos Ark Bokhandel hvor vi treffer Knut Erik Holsen. Butikken har vært etablert i 12 år på Fauske. Knut Erik forteller til Bransjemagasinet at han har lang fartstid i bransjen, gjennom flere forskjellige butikker, både på Fauske og i Bodø. Knut Erik trives kjempegodt på senteret, og har gjennom sine år der, lært opp mange medarbeidere som har fått seg jobber andre steder senere.


Han forteller at kundene har blitt mer reisevante, så etterspørselen etter pocket-litteratur er stigende. I tillegg vil kundene ha helserelaterte bøker om kroppsbygging og slanking fremover mot vår og sommer. 


– Badesesongen nærmer seg jo snart, ler han til oss.


Også han mener det er viktig å støtte senteret og handle mest mulig lokalt. Han anbefaler alle å ta en tur innom Ark Bokhandel for å få tips å råd om nyheter og andre gode leseopplevelser.

 

Senterleder Ann Mari Zahl er veldig glad for at AMFI Fauske har kjeder som Cubus og Ark Bokhandel. Begge har det meste i sine varegrupper, som kundene har behov for både til hverdag og fest.


191024w1

Les mer...

2019-02-20 13.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv