191024w9191024w1191024w1NY

Det siste innen sommerklær og gode leseopplevelser – så er ferien din reddet

Vi har besøkt Ark Bokhandel og Cubus – to attraktive og populære butikker på AMFI Fauske.

Bransjemagasinet tok seg en tur til to spennende butikker med høy kompetanse innen mote og trender, og gode leseopplevelser.

 

Trenger du å fornye feriegarderoben til deg og barna dine, eller trenger du kanskje noen gode bøker for å få noen rolige stunder i sommer? Da bør du besøke Ark Bokhandel og Cubus hos AMFI Fauske, for å få tips og råd.

 

Første stopp gjør vi hos Cubus der vi treffer en medarbeider med lang fartsid på AMFI Fauske. Her møter Bransjemagasinet Alice Brekke, som er daglig leder for kleskjeden på senteret.


Alice har jobbet på senteret i snart 30 år og elsker sine kollegaer og miljøet på AMFI. Dette er årsaken til at hun trives så godt, og det har vært drivkraften hennes i alle disse årene. 


– Ofte er det travle dager med mye å gjøre, men det synes vi bare er kjempehyggelig. 


Cubus er en organisasjon med gode produkter til hele familien. Nå kommer det nye varer til våren, og de ansatte gleder seg til å vise de frem.


Alice råder lokalmiljøet til å støtte senteret og ikke handle så mye på nettet. Det er veldig viktig for oss alle og det lokale næringslivet, og bidrar til å gi oss som jobber her trygge arbeidsplasser. 

 

Neste stopp gjør vi hos Ark Bokhandel hvor vi treffer Knut Erik Holsen. Butikken har vært etablert i 12 år på Fauske. Knut Erik forteller til Bransjemagasinet at han har lang fartstid i bransjen, gjennom flere forskjellige butikker, både på Fauske og i Bodø. Knut Erik trives kjempegodt på senteret, og har gjennom sine år der, lært opp mange medarbeidere som har fått seg jobber andre steder senere.


Han forteller at kundene har blitt mer reisevante, så etterspørselen etter pocket-litteratur er stigende. I tillegg vil kundene ha helserelaterte bøker om kroppsbygging og slanking fremover mot vår og sommer. 


– Badesesongen nærmer seg jo snart, ler han til oss.


Også han mener det er viktig å støtte senteret og handle mest mulig lokalt. Han anbefaler alle å ta en tur innom Ark Bokhandel for å få tips å råd om nyheter og andre gode leseopplevelser.

 

Senterleder Ann Mari Zahl er veldig glad for at AMFI Fauske har kjeder som Cubus og Ark Bokhandel. Begge har det meste i sine varegrupper, som kundene har behov for både til hverdag og fest.


191024w1

Les mer...

2019-02-20 13:00

ternicol2

Forbedret immunforsvar for bedre helse

Artikkel De siste årene har det kommet stadig mer forskning som forklarer tarmens betydelse for vår helse og velbefinnende. En velfungerende mage har en stor innvirkning på helsen.
stoltekjökken4

Kjøkkenløsninger på detaljnivå

Artikkel Siden 1999 har Det Stolte Kjøkken i Sandvika tilbudt tilpassede kjøkkenløsninger til både bedrift og privatmarked, med leveringstid på fem til seks uker.

  Kontaktinformasjon

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv