171076 AB2171076 AB171076 AB0171076 AB1

AS Betongbygg - din lokale entreprenør

Over hele Østfold finnes det store spor etter Betongbygg. Du ser det ikke minst i hjembyen Sarpsborg, hvor det ene signalbygget etter det andre har blitt reist av det anerkjente familiefirmaet.

- Vi er en bedrift i lokalmarkedet som er med på å prege byene rundt oss. I snitt bygger vi over 100 boliger i året. Det gjør oss til en veldig sentral aktør i boligmarkedet i Østfold, og det er klart at det krever sitt . Men vi prøver å ha et godt rykte, og det jobber vi mye med. Som en lokalentreprenør er vi her hele tiden. Vi er ikke bare innom og bygger før vi stikker igjen. Alle vet hvor vi er, så det er lett å få tak i oss. Det er en av grunnpilarene våre også, at vi skal være en lokalentreprenør som er i markedet der vi jobber. 


Tommy Karlsen er teknisk sjef og personalansvarlig i AS Betongbygg i Sarpsborg. Det familieeide selskapet ble etablert i 1981. I dag er de cirka 75 ansatte, hvorav 50 er håndverkere. Nedslagsfeltet består av hele Østfold samt søndre del av Akershus.  


171076 AB


- De største prosjektene vi er involvert i akkurat nå foregår i Moss. Det er to boligprosjekter. Rosenvinge Park består av 103 leiligheter fordelt på tre blokker, hvorav den høyeste er på 11 etasjer. Det er sjeldent det bygges så høyt her i Østfold! Det andre er på Solrøysa, hvor byggetrinn 2 med 38 leiligheter skal stå ferdig våren 2018. Ellers jobber vi med stort sett alle typer bygg, unntatt eneboliger og rekkehus. I utgangspunktet jobber vi ikke for privatkunder 


For tiden har selskapet fem lærlinger gjennom Byggopp, og det langsiktige målet er at 15% av staben skal være lærlinger.


- Vårt mål er at alle våre ansatte skal ha fagbrev, og vi ønsker å utvikle den modellen med egne ansatte. Derfor har vi i hovedsak basert oss på egne ansatte, uten for mange innleide. 


171076 AB1


Les mer...

2017-04-04 16.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • AS Betongbygg
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      69 10 21 60
    • Adresse:
      Ringtunveien 8, 1712 Grålum
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv