171052 AH1

Ditt ønske er Aamodt Hus' lov

Søgne-firmaet Aamodt Hus driver primært med eiendom samt kjøp, salg og utvikling av hus og leiligheter. Kjerneområdet er Kristiansand og omegn, og fornøyde kunder får tilpasset drømmehjemmet helt etter sine behov.

Daglig leder Vidar Aamodt har holdt på med bygging i 30 år, men de siste 15 årene har han drevet mest med eiendom. En stor del av virksomheten til Aamodt Hus i dag består i å kjøpe hele felt eller enkelt-felt for boliger og leilighetsbygg. Deretter utvikler, selger og leverer de boligene til kunder. De har ansvar for hele bygget fra A til Å; fra tomten blir kjøpt til de leverer huset. Selve byggingen blir utført av lokale og pålitelige samarbeidspartnere fra Søgne eller Kristiansand.


- For å være konkurransedyktige, har det vært viktig for oss å få sentrumsnære, gode tomter med god beliggenhet. Vi er ikke på jakt etter noe billig med dårlig kvalitet, men satser heller på litt dyrere tomter, med høyere standard og som er av bra kvalitet. Noen boliger selger vi på tegning, andre selger vi underveis i byggeprosessen eller først når de er ferdigstilt. På større leilighetsprosjekter selger vi ofte i samarbeid med en eiendomsmegler, forklarer Aamodt.


Aamodt Hus kan også sørge for å finne en god tomt for kunder som ønsker det, eller omvendt: kommer det en kunde som kun har ei tomt, så leverer de boligen komplett, med alt fra grunnarbeid til infrastruktur. Firmaet har en egen katalog med opp til ti forskjellige boligtyper. Disse selges vanligvis på en eksisterende tomt, men Aamodt Hus tilpasser alt etter kundens behov hvis ikke boligen er ferdig bygd.


- Finn en seriøs leverandør som du vet leverer det du ønsker. Vi leverer både billigere og mer dyre boliger. Målet er at det skal være moderne, gode boliger til alle typer mennesker og aldersgrupper.  

Les mer...

2017-04-04 15.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv