171052 AH1

Ditt ønske er Aamodt Hus' lov

Søgne-firmaet Aamodt Hus driver primært med eiendom samt kjøp, salg og utvikling av hus og leiligheter. Kjerneområdet er Kristiansand og omegn, og fornøyde kunder får tilpasset drømmehjemmet helt etter sine behov.

Daglig leder Vidar Aamodt har holdt på med bygging i 30 år, men de siste 15 årene har han drevet mest med eiendom. En stor del av virksomheten til Aamodt Hus i dag består i å kjøpe hele felt eller enkelt-felt for boliger og leilighetsbygg. Deretter utvikler, selger og leverer de boligene til kunder. De har ansvar for hele bygget fra A til Å; fra tomten blir kjøpt til de leverer huset. Selve byggingen blir utført av lokale og pålitelige samarbeidspartnere fra Søgne eller Kristiansand.


- For å være konkurransedyktige, har det vært viktig for oss å få sentrumsnære, gode tomter med god beliggenhet. Vi er ikke på jakt etter noe billig med dårlig kvalitet, men satser heller på litt dyrere tomter, med høyere standard og som er av bra kvalitet. Noen boliger selger vi på tegning, andre selger vi underveis i byggeprosessen eller først når de er ferdigstilt. På større leilighetsprosjekter selger vi ofte i samarbeid med en eiendomsmegler, forklarer Aamodt.


Aamodt Hus kan også sørge for å finne en god tomt for kunder som ønsker det, eller omvendt: kommer det en kunde som kun har ei tomt, så leverer de boligen komplett, med alt fra grunnarbeid til infrastruktur. Firmaet har en egen katalog med opp til ti forskjellige boligtyper. Disse selges vanligvis på en eksisterende tomt, men Aamodt Hus tilpasser alt etter kundens behov hvis ikke boligen er ferdig bygd.


- Finn en seriøs leverandør som du vet leverer det du ønsker. Vi leverer både billigere og mer dyre boliger. Målet er at det skal være moderne, gode boliger til alle typer mennesker og aldersgrupper.  

Les mer...

2017-04-04 15.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv