171090 AF1171090 AF2

Ferdigplen er fag | Adamsrød Ferdigplen AS

Adamsrød Ferdigplen AS har drevet kontinuerlig med ferdigplen i over 30 år. Det betyr at kundene får meget god bransjekunnskap, kvalitet og leveringssikkerhet med på kjøpet. Mange kunder har vært svært lojale og har vært med helt siden oppstarten, forteller en av innehaverne Yngvar W. Hellum.

Det var hans svigerfar Øivind Adamsrød som i 1986 startet det hele med 10 daa. I dag dyrkes det ferdigplen på cirka 400 daa som leveres til privatpersoner, anleggsgartnere og entreprenører. De holder til på Tolvsrød og har Vestfold og nedre Buskerud som primærmarked.


- Vårt mål er leveringssikkerhet, kvalitet og service for alle. Mange tror at de må kjøpe si og så mye for å få lov til å handle, men det er slett ikke tilfelle. Hos oss kan man kjøpe fra én rull (1 m2) til hele fotballbaner.


I tillegg til rent salg av ferdigplen, tilbys det også rehabilitering av fotballbaner. I mange tilfeller er det ikke snakk om å bytte ut hele gressmatta, men å stelle det gresset som allerede ligger der. Med forholdsvis enkle og billige midler kan vi sammen få mye mer ut av banen til glede for alle. Et stikkord er kontinuitet i drift og vedlikehold. 


- Kunstgress er kommet for å bli, men drift og vedlikehold er heller ikke uten betydelige kostnader. Det vil nok vise seg i årene som kommer. I tillegg kommer miljøaspektet med selve kunstgresset og granulatet (oppmalte gamle bildekk) som brukes. Har vi nok plastavfall i verden? Spør Hellum retorisk.


 Adamsrød Ferdigplen har et hovedfokus på å levere kvalitet til privat- og proffmarkedet. I dette ligger at det må gjødsles, klippes og sprøytes mot ugress. Kjemikalier er de ikke glade i. Fremover blir det fokus på å produsere med mest mulig miljøhensyn - det være seg kunnskap om dyrkingsteknikk, gjødsling og frøblandinger. Selskapet har både gjødsel- og sprøyteplan, og har investert i topp moderne utstyr for dette formål. I tillegg er de også medlemmer av landbrukets HMS-tjeneste.

-Vi bruker tid og penger på å finne metoder for å lage et godt og så rent produkt som mulig. Det er viktig å spille på lag med naturen. Vår beste reklame er at vi får veldig få reklamasjoner. I de tilfellene er regelen at kunden får et nytt produkt.


- Sedum (Bergknapp) er en ting vi har begynt å selge. Det passer i skråninger, steinbed og på tak. Vi har det som regel på lager eller så skaffer vi det på kort varsel. Dette er et spennende og økende marked, forteller han. 


Besøk oss gjerne på Facebook eller på våre gresselig fine hjemmesider, oppfordrer Hellum - som allerede ser frem til sesongstart cirka 1.mai.


171090 AF1

Les mer...

2017-04-04 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Adamsrød Ferdigplen AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      3333 0043
    • Adresse:
      Adamsrødveien 102 3153 Tolvsrød
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv