171090 AF1171090 AF2

Ferdigplen er fag | Adamsrød Ferdigplen AS

Adamsrød Ferdigplen AS har drevet kontinuerlig med ferdigplen i over 30 år. Det betyr at kundene får meget god bransjekunnskap, kvalitet og leveringssikkerhet med på kjøpet. Mange kunder har vært svært lojale og har vært med helt siden oppstarten, forteller en av innehaverne Yngvar W. Hellum.

Det var hans svigerfar Øivind Adamsrød som i 1986 startet det hele med 10 daa. I dag dyrkes det ferdigplen på cirka 400 daa som leveres til privatpersoner, anleggsgartnere og entreprenører. De holder til på Tolvsrød og har Vestfold og nedre Buskerud som primærmarked.


- Vårt mål er leveringssikkerhet, kvalitet og service for alle. Mange tror at de må kjøpe si og så mye for å få lov til å handle, men det er slett ikke tilfelle. Hos oss kan man kjøpe fra én rull (1 m2) til hele fotballbaner.


I tillegg til rent salg av ferdigplen, tilbys det også rehabilitering av fotballbaner. I mange tilfeller er det ikke snakk om å bytte ut hele gressmatta, men å stelle det gresset som allerede ligger der. Med forholdsvis enkle og billige midler kan vi sammen få mye mer ut av banen til glede for alle. Et stikkord er kontinuitet i drift og vedlikehold. 


- Kunstgress er kommet for å bli, men drift og vedlikehold er heller ikke uten betydelige kostnader. Det vil nok vise seg i årene som kommer. I tillegg kommer miljøaspektet med selve kunstgresset og granulatet (oppmalte gamle bildekk) som brukes. Har vi nok plastavfall i verden? Spør Hellum retorisk.


 Adamsrød Ferdigplen har et hovedfokus på å levere kvalitet til privat- og proffmarkedet. I dette ligger at det må gjødsles, klippes og sprøytes mot ugress. Kjemikalier er de ikke glade i. Fremover blir det fokus på å produsere med mest mulig miljøhensyn - det være seg kunnskap om dyrkingsteknikk, gjødsling og frøblandinger. Selskapet har både gjødsel- og sprøyteplan, og har investert i topp moderne utstyr for dette formål. I tillegg er de også medlemmer av landbrukets HMS-tjeneste.

-Vi bruker tid og penger på å finne metoder for å lage et godt og så rent produkt som mulig. Det er viktig å spille på lag med naturen. Vår beste reklame er at vi får veldig få reklamasjoner. I de tilfellene er regelen at kunden får et nytt produkt.


- Sedum (Bergknapp) er en ting vi har begynt å selge. Det passer i skråninger, steinbed og på tak. Vi har det som regel på lager eller så skaffer vi det på kort varsel. Dette er et spennende og økende marked, forteller han. 


Besøk oss gjerne på Facebook eller på våre gresselig fine hjemmesider, oppfordrer Hellum - som allerede ser frem til sesongstart cirka 1.mai.


171090 AF1

Les mer...

2017-04-04 11:00

181004ådadf

Er din byggmester lojal?

Artikkel Byggmester Arild Haukland AS setter sin ære i å være lojal mot kundene. Resultatet blir flotte hus og hytter av høy kvalitet - og fornøyde smil over hele Lund kommune.
174068fs

Fokus på riktig dekk til din bil

Artikkel Dekkservise Volda kan tilby alt i dekk. Frå dekk til trillebåre til hjullastarar. For veksemda i Furene i Volda er fokuset veldig klar. Det skal vere riktige dekk til formålet.

  Faktaruta

  • Adamsrød Ferdigplen AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   3333 0043
  • Adresse:
   Adamsrødveien 102 3153 Tolvsrød
  173716_Solbergp_0517GBTW258

  Til topps med Volkswagen

  Petter Solberg hanker inn den ene medaljen etter den andre i VM

  LYNK-CO_event

  Designer fremtidens biler

  Les om den flunkende ferske bilen fra Lynk & Co

  Arkiv