191024w1NY191024w7191024w5

- Vi er et samlingssted for de lokale!

Fra klær til sko og apotek – på AMFI Fauske finner man et pulserende og varmt kjøpesenter som er opptatt av de lokale.

En lørdags formiddag i januar spaserer vi ned mot AMFI Fauske. Livet på senteret er myldrende og latteren henger løst blant de eldre som sitter og koser seg med en kaffe. Barnefamilier morer seg i lekerommene og kjærestepar spaserer hånd i hånd gjennom senteret. Ann Mari Zahl er senterleder, med lang fartstid innenfor senterets fire vegger. Hun har jobbet som senterleder siden 2012, og før det jobbet hun ti år som butikkleder i Dressmann. 

 

 Det var klart det var rart å skulle gå i fra å være sjefen til de som hadde vært kollegene mine i mange år, men det har gått veldig, veldig fint. Jeg stortrives, og elsker å treffe nye folk hver dag, forteller hun med et smil om munnen. 

 

Geir Helland og Cathrine Johansen er nære kolleger av henne, han er driftsleder og hun er sosiale medier konsulent. Tidligere jobbet Helland som elektriker i tolv år, før han prøvde seg som driftsleder på senteret. Johansen er utdannet journalist, og ansvarlig for markedsføring og innholdsproduksjon for AMFI Fauske. 

 

 Vi har 15 000 kvadrat å ta hånd om, så vi er avhengige å ha gode kolleger, og jeg er heldig med mine, forteller Zahl.

 

Andre kolleger som er med på å dra lasset er daglig leder Knut-Erik Holsen i Ark Bokhandel og Alice Brekke i Cubus. Holsen åpnet bokhandelen i 2007, da senteret var nyåpnet, og skryter av å ha de beste medarbeiderne. 

 

 Det hotteste innenfor bokhandel akkurat nå er pocketbøker som man kan ha med håndbagasjen til varmere strøk, og så vet jeg at slanke- og treningsbøker også er populære nå i januar, sier han med et glimt i øyet.

 

Daglig leder, Alice Brekke i Cubus har vært på AMFI Fauske siden 2009, og elsker en travel hverdag med hyggelige kollegaer og trivelige kunder. Hun forteller at hun ser frem til våren, da kommer Cubus-moten til å være preget av blomstermønster og livlige, friske farger.

 

En annen som gleder seg til våren, er blomsterdekoratør fra Spire Blomsterhåndverk, Kristine Sjø. Hun brenner for å lage blomsterprodukter for begivenheter og arrangementer, og forteller at man må ha sans for estetikk for å lykkes i bransjen. 

 

 Jeg har brukt fire år på å bli blomsterdekoratør, og jeg trives på grunn av kreativiteten og så elsker jeg å møte nye mennesker, forteller hun engasjert.

 

Daglig leder og medeier av Lille Luring, Mariell Skjeldstad, trives også i jobben sin. Denne høsten kom barnebutikken på senteret, etter at Skjeldstad og en venninne av henne kjøpte opp forretningsideen. De er en selvstendig butikk, som også fører kjente merkevarer. 


 Vi har egentlig alt til barn og familie, blant annet bilstoler. Et godt tips er at vi også leier ut bilstoler i alle vektklasser, og det til en veldig lav pris, forteller hun. 

 

– Det skal være mange aktiviteter på senteret fremover mot sommeren, forteller senterlederen og de ser frem til mange hyggelige og travle dager frem mot både påske, 17.mai og sommerferie. 

– Senteret ligger sentralt plassert i Fauske sentrum og vi har mange parkeringsplasser tilgjengelig. Her er flere spisesesteder med rikholdig meny, og vi ønsker alle gamle og nye kunder velkommen, avslutter Ann Mari Zahl til Bransjemagasinet.


191024w7

Les mer...

2019-02-11 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv