171040 SA171040 SA0171040 SA1171040 SA2

Anleggsgartner- mesteren som fikser det meste

Anleggsgartnermester SE Johansen AS har banet vei for bygging av frodige, grønne uteområder siden 1981. Bedriften tilbyr komplette tjenester innen anlegg, og holder til i Garnveien i Bodø.

Svein Erik Johansen er mannen bak firmaet Anleggsgartnermester SE Johansen AS, som har holdt det gående i imponerende 36 år. De holder til i egne, flotte lokaler i Bodø, som huser et mannskap på 15 medarbeidere der ni av de ansatte er anleggsgartnere med fagbrev, to er lærlinger og resten er sesongarbeidere.  


For Svein Erik og hans stab er det utvikling og bygging av lekeområder som har stått i fokus de siste årene. De følger gjeldende forskrifter og normer, og er forhandler av den kjente aktøren HAGS.


- Vi har de siste årene satset spesielt på utvikling og bygging av lekeområder, og er forhandler av HAGS lekeutstyr i Nordland. Saltenregionen er vårt hovedmarkedsområde, og vi kan vise til en rekke utførte grøntanlegg i regionen, uttaler gartnermester Johansen.


Det nære og gode samarbeidet med forskjellige aktører i bransjen gjør at de kan tilby kundene sine skreddersydde løsninger og riktig gode produkter. I over 20 år har de samarbeidet med pålitelige aktører innen leke- og utemiljøer, som Claussen & Heyerdahl AS og CH Prosjekt. Samarbeidene står like sterkt den dag i dag, og gjør at Anleggsgartnermester SE Johansen AS kan levere trygge lekeplasser i toppsjiktet. 


Anleggsgartnermester SE Johansen AS har en fin hjemmeside som fungerer som en portefølje for firmaet. Her kan potensielle kunder se bilder av godt utførte jobber som steinleggingsoppdrag på Bodø Torg og universitetet i Nordland, til mer spesialdesignede hagearbeid. I tillegg går det mye i oppdrag som omfatter bygging, forskjønning samt drift og vedlikehold av de fleste typer uteområder som hager, parker, lekeanlegg og trafikkområder. 

171040 SA2

Anleggsgartnermester SE Johansen AS har det litt som en forretningsidé at alle arbeider kan utføres når som helst på året; sommer som vinter, vår og høst. Man kan si at de forskjellige årstidene setter sitt preg på firmaets oppdrag gjennom året. På vinteren sikrer de at fremkommeligheten er optimal, og tar ofte på seg både små og store snøryddingsoppdrag. 


Men om sommeren, da er det planter og grønt i fokus. Da leverer og planter gartnermesterfirmaet planter, busker og trær etter kundens ønsker, og klipper mer enn gjerne plenen din – for som anleggsgartnermesteren selv sier: vi gir våre kunder grønne opplevelser!

Les mer...

2017-03-30 16.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Anleggsgartnermester Svein Erik Johansen AS
    • Epost
    • Telefon:
      75 56 24 80
    • Adresse:
      Garnveien 38, 8013 Bodø
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv