171121 BO1171121 BO2171121 BO3171121 BO4

Null feil koster blod og svette | Backe Østfold AS

Som daglig leder for Backe Østfold AS i Fredrikstad har Stein Håkon Glosli mye å være stolt over. Selskapet har vist imponerende resultater over lang tid, og har vokst gradvis siden etableringen for 21 år siden. - Jeg vil fremheve lagånden vår. Det er ikke slik at vi skiller mellom håndverkere og funksjonærer. Vi er opptatt av at vi er ett team som står sammen og jobber mot et felles mål, sier han.

Og målet, som de har oppnådd en rekke ganger, det er null feil. I forhold til interne kriterier har Backe Østfold AS levert null feil i fem av de seks siste årene. 


- Det er vi stolte av, og dette får vi også flere oppdrag på. Vi gjør alltid en god jobb, og kaller oss regionens kvalitetsleverandør.


Backe Østfold AS er ingen avdeling av Backe Oslo AS, men en selvstendig entreprenør-bedrift under samme paraply. De har vokst gradvis med 10 medarbeidere per år siden 2014, og er nå cirka 80 ansatte. 28 er funksjonærer og resten er håndverkere innen mur, betong og tømmer. Per dags dato har de tre lærlinger, og som fadderbedrift har de et godt samarbeid med Fagskolen. 


Selskapet har en egen serviceavdeling som kalles beredskapstroppen, med en stor stab av håndverkere. De bygger mye leiligheter, og gjennom en rekke rammeavtaler, deriblant med Østfold fylkeskommune, Fredrikstad kommune, DNB og Frelsesarmeen Eiendom, er de godt innarbeidet i markedet. De tar jobber i alt fra 10 000 kroners-klassen til 20 millioner, forteller Glosli.


- Null feil er vår styrke, og vi ser at over tid har antall reklamasjoner gått veldig ned. Å levere et null feils-prosjekt koster blod, svette og tårer, men da er vi også helt ferdig når vi er ferdig. Det er behagelig for byggherren også. Ellers gjør vi mye rehabilitering med bytting av vinduer, dører, balkonger og panel. 


171121 BO4


Alle østfoldinger har sett en konstruksjon signert Backe Østfold AS. I porteføljen finner man blant annet bryggepromenaden i Halden og Østsiden sykehjem i Fredrikstad. For tiden er de også i gang med sitt største prosjekt noensinne, hvor de bygger Værste Brygge i Fredrikstad. Det består av 104 leiligheter til en verdi av nesten 300 millioner, noe som ikke er hverdagskost i Østfoldbyen, kan Glosli fortelle.


- Backe-bedriftene har et enkelt operativt mål. Alle kjenner James Bond og 007. For oss betyr det at vi skal ha null skader på ansatte, null feil på overlevering og 7% igjen på bunnlinja. Det er ganske tøft, men vi har klart det de tre siste årene på rad, og det er vi veldig stolte av. 


171121 BO2

Les mer...

2017-04-03 16.45

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv