Gi kroppen en kickstart!

Mange ønsker å gå et nytt år i møte med en ny start. Det kan bety å gå ned i vekt eller å få en sunnere livsstil. Beauty Corner Oslo tilbyr Eximia-behandlinger for en trygg og varig vei til god helse.

Innehaver Nargis Noreen overtok klinikken på Grünerløkka i 2014, og skiftet navn fra Beautytrend til Beauty Corner Oslo. Samtidig la hun om konseptet. Nargis Noreen ønsker å hjelpe mennesker til en riktig livsstil, og i april begynte de å tilby behandlinger med Eximia-metoden.

Mange behandlinger fokuserer kun på å fjerne fett, men det er helheten som er viktig for Eximia. Metoden har laser som går på fett-smelting, og radiolift som går på oppstramming. Den går i dybden, punkterer fettcellene og får i gang dreneringen i lymfen. Når du får skilt ut avfallsstoffene i kroppen, får du mye mer energi. Og du får synlige resultater etter første behandling, sier Nargis Noreen entusiastisk.


164090 BC0


Målet er å gjøre kundene fornøyde
Behandlingene kombineres med kostholdsråd. De som ønsker får en diettplan med 28 dages kur og trening. Kuren består av ernæringstilskudd fra Fitline, og er med på å gi et optimalt resultat.

Vi anbefaler fra fem til ti behandlinger, samtidig som man går på kuren. Gjør man dette i tre-fire uker, får man en skikkelig kickstart! Men vi tilpasser etter den enkeltes behov. Noen trenger mer oppstramming, mens andre trenger mer drenering. Målet er ikke å miste så mange kilo som mulig. Det handler mer om å føle seg vel, å være frisk og å få mer energi.


164090 BC


Beauty Corner Oslo tilbyr også behandlinger som threading, voksing, hudpleie og farging av vipper. Nargis Noreen er bryn-stylist og permanent makeup-artist, og klinikken har egen hudterapeut og neglterapeut.

Jeg får tilbakemeldinger på at vi har et fint miljø og veldig god kundeservice. Vi prioriterer kundenes behov. Målet er å gjøre de fornøyde!

Les mer...

2017-02-09 12.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv