172006ee-172006ns172006--,172006nn172006lds172006..172006e-172006yy

Bergtatt Opplevelser; Den gjemte kulturopplevelsen

Mange jakter på den gode opplevelsen som blir sittende i hodet og kroppen lenge etterpå. Etter å ha vært på konsert hos Bergtatt Opplevelser, langt inne i en fjellgruve, får du et nytt syn på hva magi og atmosfære kan bety.

- Det norske markedet vårt består for det meste av forskjellige foreninger som er på tur. Vi har tatt i mot grupper på opp mot 300 personer.

Lars Naas står i spissen for familiebedriften Bergtatt Opplevelser. I et kalksteinsbrudd på Eide i Nordmøre har de skapt en arena for musikk og kulturopplevelser som ikke likner på noe annet. Fornøyde gjester snakker om en magisk atmosfære og vakker stemning.


172006ns

 

I dag er steinbruddet en liten del av et gruvesystem som består av over 40 kilometer med tunnel i fjellet. Det har vært hentet ut stein her siden slutten av 1930-tallet. Familien Naas startet Bergtatt Opplevelser i 2010 etter å ha arrangert en kunstutstilling et par år tidligere, forteller Lars.


- Det var da faren min Einar kom på ideen. Siden har jeg lagt ned mye jobb og investert mye i anlegget her. Vi har arrangert noen større bursdager, men mest til firmaer og foreninger som skal ha et julebord, konferanse etterfulgt av middag, eller andre som tar med seg hele gjengen på konsert, ferieavslutning, blåtur, julebord eller andre firmaeventer. Hvert år arrangerer vi flere konserter med kjente norske artister. Og gjennom et samarbeid med Hurtigrutens kulturseilinger kommer proffe operasangere som holder operakonserter for Hurtigruten-gjestene. Akustikken her er veldig bra!


172006--,


Han legger til at det ikke er mange steder et firma med 300 ansatte kan dra på tur og få en opplevelse sammen. I tillegg stiller Bergtatt Opplevelser med både mat og drikke og alt gjestene måtte ønske, så her er det snakk om skreddersydde opplegg. Med egne båter fraktes besøkende rundt i gruven, og får anledning til å ta inn den helt spesielle stemningen.


172006tt


- Vi har trådløst nett, så det er ikke noe problem å ha opp til 300 personer på konferanser her. I tillegg har vi projektor, man kan koble opp PC og vi har videokonferanse som man kan bruke. Her kan man få hele verden inn, selv om man er midt i fjellet!


172006ttt


Bergtatt Opplevelser ligger nærme Atlanterhavsveien, mellom Molde og Kristiansund, og har mange gjester fra begge byer.


- De er veldig fornøyde de som kommer hit, og de kommer igjen. Fornøyde kunder reklamerer for oss. Man må nesten se det selv, for det er vanskelig å beskrive, avslutter Lars Naas.


172006flåte

Les mer...

2017-05-24 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv