171037 BH171037 BH0

Best på småjobber og oppussing | Best Håndverk AS

- Kundene våre skryter av jobbene vi har utført, og forteller det videre til andre. Slik får vi flere oppdrag, forteller Marek Jonczyk. Han er daglig leder i Best Håndverk AS som holder til i Porsgrunn. Sammen med sine to ansatte utfører han mindre håndverksjobber i hele Grenlandsområdet.

Selskapet startet opp sommeren 2015. Jonczyk etablerte det i lag med tidligere kollega Bjørn Atle Rodin, som begge hadde jobbet i samme entreprenør-firma i mange år. Rodin sitter i dag kun i styret, mens Jonczyk er ute og jobber på oppdrag. 


- Jeg har jobbet som håndverker hele livet, og tok fagbrevet hjemme i Polen i 1998. Best Håndverk AS har hatt mest oppdrag i Skien så langt, men vi tar jobber over hele Grenland. Vi er bare tre ansatte, så vi kan ikke ta veldig store jobber. Men vi utfører for det meste mindre oppussings-arbeider innendørs, vi skifter dører og vinduer og har gjort en del bad. I tillegg kan vi påta oss tak, gulv og parkett og belegningsstein. Vi har også gjort noen totalrenovering-prosjekter.

 

Like før jul ferdigstilte Jonczyk og kollegene hans et fint prosjekt i Drangedal. Her pusset de opp ei hytte, satte opp et nytt tilbygg til den gamle hytta, og murte opp både peis og pizzaovn i teglstein. Han forteller at oppdragsmengden har begynt å ta seg opp. Mange er nok litt skeptiske overfor nye firmaer, men etter hvert som Best Håndverk AS begynner å bli mer kjent, finner kundene sakte veien. 


- Mange av oppdragene går på bekjentskap, og kommer via kjente. Og når fornøyde kunder forteller det videre til andre, så får vi flere oppdrag. Jeg har holdt på med denne type oppdrag i all min tid som håndverker, både i Polen og Norge, avslutter han.


171037 BH0

Les mer...

2017-03-30 16.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Best Håndverk AS
    • E-post
    • Telefon:
      901 11 916
    • Adresse:
      Fredbohavna 35, 3919 Porsgrunn
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv