171077 BTW171077 BT Itext

En blikkenslager har alltid jobb

Vegar W. Granstrøm fører familiens gode håndverkstradisjoner videre i selskapet som faren etablerte i 1972. Virksomheten til Blikkenslager Terje W. Granstrøm AS består i dag av blikkenslagerarbeid, boligventilasjon og service av beste merke.

Selv begynte Vegar i selskapet som læregutt i 1991, og et tiår senere var han medeier. Sammen med to ansatte utfører han oppdrag i Halden og Aremark. I tillegg samarbeider de med et byggfirma fra Skjeberg som de følger på oppdrag i nabobyene Fredrikstad og Sarpsborg.


- Som blikkenslager har man et allsidig yrke. Vi produserer takrenner og alt av beslag på tak til hus. Vi får inn plane plater og lager alt selv, bortsett fra takrenner som vi kjøper ferdig. Er det snakk om sink-renner, produserer vi absolutt alt. Båndtekking av tak gjør vi også, så blikkenslager er en type jobb for folk som liker å jobbe med hendene. Det er i stor grad et håndverksyrke, og vi gjør det på den samme måten som man gjorde for mange år siden. Det eneste som kanskje har forandret seg, er maskinene. 


Innen boligventilasjon fører de produkter fra Villavent. De selger også sentralstøvsugere fra det samme selskapet, og er i tillegg servicepartner for Villavent, én av to i Østfold. Fordelen for kundene er at det blir enkelt å få hjelp ved eventuelle reklamasjoner eller problemer med ventilasjonsanleggene. For Granstrøm og Co. er fordelen at det gir dem flere bein å stå på. 


171077 BT Itext


- Jeg har alltid hatt lærlinger, og tar gjerne inn flere. Blikkenslageryrket er vanskelig å rekruttere til, for det frister nok ikke så mange med mye utendørs jobbing. Men selv om vi har det litt kaldt og guffent om vinteren, er det jo veldig fint om våren, sommeren og høsten, da! Og man er garantert jobb som blikkenslager hvis man har svennebrev, poengterer Granstrøm. 

Les mer...

2017-03-24 21.00

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    • Blikkenslager Terje W. Granstrøm AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      69 18 76 90
    • Adresse:
      Statsraad Tanks gate 1
      1777 Halden
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv