191025w5191025w1191025w2191025w3191025w4

Grønt konsept fra BoligPartner – har utviklet et nytt konsept for bærekraftige lavblokker i treverk

Daglig leder i BoligPartner Ski/Moss, Ragnhild Pettersen, ser en klar tendens i boligmarkedet til at etterspørselen etter mindre boenheter øker, samt at både bransjen og kundene blir mer.

BoligPartner er en av landets største hus- og hytteleverandører. I dag har BoligPartner rundt 55 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt, som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I 2018 solgte BoligPartner over 1000 boliger, og er med det en av Norges største boligbyggere. 


Vi har tatt en prat med daglig leder Ragnhild Pettersen ved distriktskontoret i Ski/Moss, som ser klare internasjonale og landsdekkende trender.

 

– På et overordnet plan ser vi at at etterspørselen etter mindre boenheter øker. 2018 var det første året noen gang at færre enn halvparten av alle nordmenn bodde i enebolig. Drømmen om den store eneboligen med frodig hage er erstattet av andre ønsker og behov, forklarer hun. 


For å imøtekomme denne etterspørselen, bygger BoligPartner stadig flere rekkehus, flermannsboliger og eneboliger i kjede. I tillegg har vi utviklet et konsept for bærekraftige lavblokker i treverk. Med både solceller, klimagunstige materialvalg og teknologi settes miljø og bærekraft i førersetet. Vi opplever at både bransjen og kundene blir stadig mer miljøbevisste, og dette har vi tatt på alvor med det nye konseptet. 


191025w1


Leilighetene i lavblokkene varierer i størrelse, og i de første blokkene vi bygger i Løkenåsen i Fetsund, er det alt fra toromsleiligheter på 37 kvadratmeter, til femromsleiligheter på 123 kvadratmeter. De første lavblokkene i Fetsund vil ha byggestart i år, og allerede er halvparten av leilighetene i første byggetrinn solgt, så dette er populært, smiler den daglige lederen.

 

Pettersen forteller videre at vi nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder avå være opptatt av bolig. I store deler av Europa har det lenge vært mer vanlig å leie enn å eie, og færre er opptatt å gjøre sitt første boligkjøp. Hun tror en lang periode med lavkonjunktur og arbeidsledighet, har ført til at europeere er avhengig av å kunne flytte på seg for å være sikret arbeid. Da er det vanskelig å være boligeier. I Norge ønsker imidlertid fremdeles et stort flertall å eie sin egen bolig. 


En kundegruppe som skiller seg ut med helt klare preferanser når de skal kjøpe ny bolig, er voksne par som selger eneboligen og kjøper seg en mindre bolig når ungene har forlatt redet. Denne gruppen ønsker seg ofte mindre areal og enklere vedlikehold, men stiller gjerne høyere krav til blant annet estetikk. De har gjerne god økonomi, og har dermed også friheten til å realisere akkurat den boligdrømmen de ønsker. Dette tar vi som boligbygger inn over oss, og i BoligPartner kan vi derfor tilby både standardløsninger og skreddersøm som tilfredsstiller alle kunders behov.

 

– Det handler om å være i takt med tiden, ta pulsen på trender og nyheter. Det er slik man gjør kunden fornøyd, sier hun. 


191025w3

Les mer...

2019-02-07 10:00

193018w2

Alt av utstyr for en bra treningshverdag

Artikkel Tredemøller, elipsemaskiner og styrketreningsapparater: Treningspartner har alt av utstyr som trengs for bra og effektiv trening.
193019w3

Fordelene med rumensk arbeidskraft

Artikkel Bemanningsfirmaet Arctic Resource AS leier ut rumensk personell til verksted- og verftindustrien. – De har en stor arbeidsmoral, og er et redelig og stolt folkeslag.

  Kontaktinformasjon

  • Boligpartner Ski
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   47997700
  • Adresse:
   Åsveien 3, 1400 Ski
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv