191025w5191025w1191025w2191025w3191025w4

Grønt konsept fra BoligPartner – har utviklet et nytt konsept for bærekraftige lavblokker i treverk

Daglig leder i BoligPartner Ski/Moss, Ragnhild Pettersen, ser en klar tendens i boligmarkedet til at etterspørselen etter mindre boenheter øker, samt at både bransjen og kundene blir mer.

BoligPartner er en av landets største hus- og hytteleverandører. I dag har BoligPartner rundt 55 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt, som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I 2018 solgte BoligPartner over 1000 boliger, og er med det en av Norges største boligbyggere. 


Vi har tatt en prat med daglig leder Ragnhild Pettersen ved distriktskontoret i Ski/Moss, som ser klare internasjonale og landsdekkende trender.

 

– På et overordnet plan ser vi at at etterspørselen etter mindre boenheter øker. 2018 var det første året noen gang at færre enn halvparten av alle nordmenn bodde i enebolig. Drømmen om den store eneboligen med frodig hage er erstattet av andre ønsker og behov, forklarer hun. 


For å imøtekomme denne etterspørselen, bygger BoligPartner stadig flere rekkehus, flermannsboliger og eneboliger i kjede. I tillegg har vi utviklet et konsept for bærekraftige lavblokker i treverk. Med både solceller, klimagunstige materialvalg og teknologi settes miljø og bærekraft i førersetet. Vi opplever at både bransjen og kundene blir stadig mer miljøbevisste, og dette har vi tatt på alvor med det nye konseptet. 


191025w1


Leilighetene i lavblokkene varierer i størrelse, og i de første blokkene vi bygger i Løkenåsen i Fetsund, er det alt fra toromsleiligheter på 37 kvadratmeter, til femromsleiligheter på 123 kvadratmeter. De første lavblokkene i Fetsund vil ha byggestart i år, og allerede er halvparten av leilighetene i første byggetrinn solgt, så dette er populært, smiler den daglige lederen.

 

Pettersen forteller videre at vi nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder avå være opptatt av bolig. I store deler av Europa har det lenge vært mer vanlig å leie enn å eie, og færre er opptatt å gjøre sitt første boligkjøp. Hun tror en lang periode med lavkonjunktur og arbeidsledighet, har ført til at europeere er avhengig av å kunne flytte på seg for å være sikret arbeid. Da er det vanskelig å være boligeier. I Norge ønsker imidlertid fremdeles et stort flertall å eie sin egen bolig. 


En kundegruppe som skiller seg ut med helt klare preferanser når de skal kjøpe ny bolig, er voksne par som selger eneboligen og kjøper seg en mindre bolig når ungene har forlatt redet. Denne gruppen ønsker seg ofte mindre areal og enklere vedlikehold, men stiller gjerne høyere krav til blant annet estetikk. De har gjerne god økonomi, og har dermed også friheten til å realisere akkurat den boligdrømmen de ønsker. Dette tar vi som boligbygger inn over oss, og i BoligPartner kan vi derfor tilby både standardløsninger og skreddersøm som tilfredsstiller alle kunders behov.

 

– Det handler om å være i takt med tiden, ta pulsen på trender og nyheter. Det er slik man gjør kunden fornøyd, sier hun. 


191025w3

Les mer...

2019-02-07 10:00

191028w2

– Alt vi leverer er noe du føler at du kan ha lenge

Artikkel Å investere i et helt nytt kjøkken er en kostbar affære for de fleste. Før du gjør ditt valg, så er det noen ting du bør kjenne til for å kunne velge et kjøkken som faktisk varer.
194018w2

Unik egenproduksjon av vinduer og dører

Artikkel Skallevold vinduer og dører er synonymt med kvalitet. I over 50 år har familiebedriften holdt til her i Tønsberg og i like mange år har de trofaste kundene fortsatt med å komme tilbake, privatkunder som...

  Kontaktinformasjon

  • Boligpartner Ski
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   47997700
  • Adresse:
   Åsveien 3, 1400 Ski
  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv