172048-1172048172048-1u172048-j1

Lei av å kveile opp slangen til sentralstøvsugeren?

Som en totalentreprenør innen bad trenger ikke kundene til Bryne Rør AS å forholde seg til noen andre. Det gjør prosessen enkel og smertefri. En prosjektleder i firmaet gjør alle avtaler med kunden, og styrer prosessen videre frem til levering av nøkkelferdig bad.

Bryne-firmaet så dagens lys i 1965, men har vokst en del siden den gang. Det som begynte i det små i Bryne sentrum, er i dag en middels stor entreprenør med 22 ansatte. Vendepunktet kom da de bestemte seg for å flytte til Håland industriområde i 2012. Da så de muligheten for å ekspandere, forklarer daglig leder Roald Andersen.


Sammen med en kollega overtok han driften for rundt 10 år siden. I dag har de en egen prosjektavdeling, serviceavdeling og butikk med utstillinger i flotte lokaler. Oppdragene går på alt fra service, nye boliger med varmeanlegg, industri og landbruk I tillegg har de veldig mange hyttekunder i Sirdalen.


172048-1u


- Lærlinger er vi veldig opptatt av å ha. Akkurat nå har vi tre voksen-lærlinger og én vanlig lærling, og vi tar godt vare på dem, legger Tor Haugland til. Han vet hvor viktig det er. Som rørleggermester og prosjektleder startet han selv som læregutt i 2006. Bryne Rør AS er en del av kjeden Varme og Bad, og det er de veldig fornøyde med. Kjeden gir god oppfølging, og har mye fokus på nettopp utdannelse og kompetanse.


- På det feltet ligger Varme og Bad langt fremme i forhold til andre kjeder. De har også utviklet en egen app i forhold til kvalitetssikring og dokumentasjon som rørleggerne bruker ute. Hver ansatt får en sjekkliste, og han fører inn timer og bruk av materiell. Etterpå mottar de på kontoret denne informasjonen, og da kan de generere en ferdig PDF med sluttdokumentasjon som kan sendes til kunden.


172048-j1


Kikker man inn i spåkula, ser fremtiden for Bryne Rør AS riktig så bra ut. De jobber ikke bare i sitt eget distrikt, men er også involvert i prosjekter med oppdrettsanlegg nordover i landet. For tiden jobber de på anlegg i Steinkjer og Narvik hvor de står for varme, kjøling og sanitær.


- Vi må ha med dette med sentralstøvsugere. Der har vi et opplegg hvor man nå kan få slangen inn i veggen, så man slipper å kveile den opp. Det er det ikke så mange som driver med. Dette går det bare mer og mer av, og særlig blant privatkunder. Kraftige maskiner må til for å kjøre et sånt opplegg, og der har vi et stort utvalg. På dette feltet er vi proffe, avslutter Roald.


172048

Les mer...

2017-05-24 11.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • Bryne Rør AS
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 77 82 00
    • Adresse:
      Vesthagen 9, 4344 Bryne

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv