171108 BB

Vi kan personlig oppfølging | Buer & Bratfoss AS

Buer & Bratfoss AS ble etablert i 2003, og er en del av Buer-gruppen. De startet opp som en entreprenør innen tak, fasade, vinduer og utvendig overflatebehandling. Med tiden har selskapet beveget seg mer mot å bli en totalentreprenør, forteller Odin Tangerud.


Han er utdannet tømrer, og har erfaring som både formann, anleggsleder og prosjektleder. Etter å ha begynt i Buer & Bratfoss AS som prosjektleder i 2013, overtok han som daglig leder i januar 2016. 


- Utviklingen mot å bli en totalentreprenør har skjedd fordi kundene våre, som ofte er byggelederfirmaer og boligbyggerlag som Obos, satser på en totalentreprenør-kontrakt.


Selskapet har hovedkontor i Skjetten, og utfører de fleste oppdragene i og rundt Oslo. I tillegg blir det noen jobber i Akershus og Østfold siden de har et eget kontor i Moss. Tangerud forteller at de retter seg mest mot proffmarkedet, og at de jobber på nybygg og innen rehabilitering. 


- Staben består av tre og en halv prosjektleder-stillinger, fire murere og en snekker. Det vil si at vi leier inn ganske mye som underentreprenører. Buer & Bratfoss AS har hatt en lang tradisjon med å leie inn, men fremover vil vi øke antallet egne ansatte.


I tillegg til å ha jobbet på Akershus festning, avsluttet de nylig et stort innvendig oppussingsprosjekt for et borettslag på Bøler i Oslo. Om målet ikke nødvendigvis er å vokse i omsetning, jobber Tangerud og staben hans kontinuerlig med å finne ut av hvordan de kan bli bedre og mer konkurransedyktige.  


- Jeg trives best som en totalentreprenør, hvor vi har med alle fag under oss i et prosjekt. Styrken vår er at vi er flinke på personlig oppfølging, og jeg tror vi er er gode på å samarbeide med kundene for å få til det de ønsker. Fornøyde kunder - det er det vi prøver å få til. 

Les mer...

2017-04-04 11.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Buer & Bratfoss AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    09100
  • Adresse:
    Hvamsvingen 11, 2013 Skjetten
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv