171108 BB

Vi kan personlig oppfølging | Buer & Bratfoss AS

Buer & Bratfoss AS ble etablert i 2003, og er en del av Buer-gruppen. De startet opp som en entreprenør innen tak, fasade, vinduer og utvendig overflatebehandling. Med tiden har selskapet beveget seg mer mot å bli en totalentreprenør, forteller Odin Tangerud.


Han er utdannet tømrer, og har erfaring som både formann, anleggsleder og prosjektleder. Etter å ha begynt i Buer & Bratfoss AS som prosjektleder i 2013, overtok han som daglig leder i januar 2016. 


- Utviklingen mot å bli en totalentreprenør har skjedd fordi kundene våre, som ofte er byggelederfirmaer og boligbyggerlag som Obos, satser på en totalentreprenør-kontrakt.


Selskapet har hovedkontor i Skjetten, og utfører de fleste oppdragene i og rundt Oslo. I tillegg blir det noen jobber i Akershus og Østfold siden de har et eget kontor i Moss. Tangerud forteller at de retter seg mest mot proffmarkedet, og at de jobber på nybygg og innen rehabilitering. 


- Staben består av tre og en halv prosjektleder-stillinger, fire murere og en snekker. Det vil si at vi leier inn ganske mye som underentreprenører. Buer & Bratfoss AS har hatt en lang tradisjon med å leie inn, men fremover vil vi øke antallet egne ansatte.


I tillegg til å ha jobbet på Akershus festning, avsluttet de nylig et stort innvendig oppussingsprosjekt for et borettslag på Bøler i Oslo. Om målet ikke nødvendigvis er å vokse i omsetning, jobber Tangerud og staben hans kontinuerlig med å finne ut av hvordan de kan bli bedre og mer konkurransedyktige.  


- Jeg trives best som en totalentreprenør, hvor vi har med alle fag under oss i et prosjekt. Styrken vår er at vi er flinke på personlig oppfølging, og jeg tror vi er er gode på å samarbeide med kundene for å få til det de ønsker. Fornøyde kunder - det er det vi prøver å få til. 

Les mer...

2017-04-04 11.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

Kontaktinformasjon

  • Buer & Bratfoss AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    09100
  • Adresse:
    Hvamsvingen 11, 2013 Skjetten
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv