173065173065CC3

Slik sikrer du dine datafiler

IT-leverandøren CC Solution i Bergen leverer IT-tjenester til alt fra enmannsbedrifter til offshore-selskap med flere hundre ansatte.

CC Solution leverer morgendagens kontorløsninger i skyen, skreddersyr datapakker for små- og mellomstore bedrifter og setter sikkerheten høyt: Som ett av få selskap er CC Solution helsenett-sertifiserte.

 

En slik sertifisering går både på fysisk sikring, på fiber og ADSL og på hvilke forskjellige medium internett leveres på, forklarer daglig leder og eier Christopher Namtvedt. En rekke offentlige kontorer bruker nettopp deres skyløsninger fordi de drifter eget datasenter i Norge med sikkerhet i høysete for kundene.


– Mange har ikke lov å legge filer på utenlandske servere, derfor har vi norske servere i en egen datapark utenfor Bergen og i Ålesund. Vi kan dermed legge filer på egne bedriftsservere som sømløst integreres i Microsofts produkter. Vi har moderne løsninger for ditt mobile kontor. Du kan ta med deg kontoret på dine mobile enheter hvis du vil. Da er du alltid tilgjengelig, og har alltid den informasjonen du trenger for hånden, sier Namtvedt.


173065CC2


Ove Hauge, key account manager, forklarer hvordan de sammen med kunden skreddersyr en datapakke etter behov. Da dreier det seg gjerne om en sikkerhetspakke, en office-pakke, om backup-tjenster og fildeling i skyen på norske servere. Så bindes det hele sammen med en supportpakke i bunnen. Med shipping-kunder i firmaporteføljen som arbeider i forskjellige tidssoner som i Singapore og i Houston, kan det bli ugunstige arbeidstider. I kontakten utad er det likevel godt å være en ikke altfor stor aktør i IT-bransjen, mener de begge.


– Her hos oss har kundene én som de skal forholde seg til. Da får de straks et mye mer personlig forhold til oss alle, og det vet vi at de fleste kunder er fornøyde med. Og de folkene som står bak firmaet vårt, gjør oss unike. Daglig leder er Microsoft-sertifisert instruktør og driver kurs rettet mot kommuner, myndigheter og næringslivet i Norge. Vi har teknikere som er blant de beste i Norge i sine fag. Vi har en del standardiserte produkter på lager, og kommer du hit til Bergen med totalhavari på utstyret ditt, skal vi klare å ha alt oppe å gå igjen etter seks timer. Sletter du mailboksen din, ordner vi raskt alt tilbake via back-up i skyen. Vi ser i dag en økende datakriminalitet, så back-up er blitt en enda viktigere del av IT sikkerheten i dag enn før, sier Hauge.

Les mer...

2017-09-20 10.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv