173065173065CC1173065CC3

Slik sikrer du dine datafiler

IT-leverandøren CC Solution i Bergen leverer IT-tjenester til alt fra enmannsbedrifter til offshore-selskap med flere hundre ansatte.

CC Solution leverer morgendagens kontorløsninger i skyen, skreddersyr datapakker for små- og mellomstore bedrifter og setter sikkerheten høyt: Som ett av få selskap er CC Solution helsenett-sertifiserte.

 

En slik sertifisering går både på fysisk sikring, på fiber og ADSL og på hvilke forskjellige medium internett leveres på, forklarer daglig leder og eier Christopher Namtvedt. En rekke offentlige kontorer bruker nettopp deres skyløsninger fordi de drifter eget datasenter i Norge med sikkerhet i høysete for kundene.


– Mange har ikke lov å legge filer på utenlandske servere, derfor har vi norske servere i en egen datapark utenfor Bergen og i Ålesund. Vi kan dermed legge filer på egne bedriftsservere som sømløst integreres i Microsofts produkter. Vi har moderne løsninger for ditt mobile kontor. Du kan ta med deg kontoret på dine mobile enheter hvis du vil. Da er du alltid tilgjengelig, og har alltid den informasjonen du trenger for hånden, sier Namtvedt.


173065CC2


Ove Hauge, key account manager, forklarer hvordan de sammen med kunden skreddersyr en datapakke etter behov. Da dreier det seg gjerne om en sikkerhetspakke, en office-pakke, om backup-tjenster og fildeling i skyen på norske servere. Så bindes det hele sammen med en supportpakke i bunnen. Med shipping-kunder i firmaporteføljen som arbeider i forskjellige tidssoner som i Singapore og i Houston, kan det bli ugunstige arbeidstider. I kontakten utad er det likevel godt å være en ikke altfor stor aktør i IT-bransjen, mener de begge.


– Her hos oss har kundene én som de skal forholde seg til. Da får de straks et mye mer personlig forhold til oss alle, og det vet vi at de fleste kunder er fornøyde med. Og de folkene som står bak firmaet vårt, gjør oss unike. Daglig leder er Microsoft-sertifisert instruktør og driver kurs rettet mot kommuner, myndigheter og næringslivet i Norge. Vi har teknikere som er blant de beste i Norge i sine fag. Vi har en del standardiserte produkter på lager, og kommer du hit til Bergen med totalhavari på utstyret ditt, skal vi klare å ha alt oppe å gå igjen etter seks timer. Sletter du mailboksen din, ordner vi raskt alt tilbake via back-up i skyen. Vi ser i dag en økende datakriminalitet, så back-up er blitt en enda viktigere del av IT sikkerheten i dag enn før, sier Hauge.

Les mer...

2017-09-20 10:30

174034åds

– Kan forebygge uønskede hendelser

Artikkel Barn og unge skal kunne bruke medier på en trygg måte. Barnevakten har fokus på bevisst mediebruk, og kommer gjerne til ditt sted og holder foredrag.
174012

Hos denne frisørsalongen er alle varmt velkomne

Artikkel Royal Frisør i Bodø har nærmest en ideell plassering med sin beliggenhet i SAS-hotellet i sentrum. Her er det ikke bare hotellets egne gjester – deriblant fly-crewene! – som benytter seg av den velrenommerte...
  puff_Matej Kastelic

  Event.no

  Et vellykket arrangement

  Uten-navn-1s

  Passion 4 Baking

  Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


  Arkiv