171041 DT

Ikke velg den, men DEN Trafikkskolen

Filosofien til trafikklærer Ørjan Kongevold Olsen er at det skal være gøy å delta i kjøreopplæring. Olsen har jobbet som trafikklærer i fem år. I 2014 startet han og kollega Steen Johansen opp hver sin trafikkskole. De valgte å samarbeide og bruke det samme navnet utad for å oppnå større reklameverdi. Slik ble Den Trafikkskolen født.

Men det finnes mange trafikkskoler i Kristiansand, og da gjelder det å skille seg ut. Hvorfor gjør Den Trafikkskolen AS det så bra?


- Jeg tror mye av grunnen er at vi er ute på skolene og prater med elevene i forkant. Og så legger vi stor vekt på privat øvelseskjøring, og prøver å dra foreldrene med inn i kjøretimene. Vi kjører så få øvetimer som vi kan, og gir heller elevene hjemmelekser som de kan øve på. Deretter tar vi en kontrolltime eller to, og ser om eleven har løst  problemet. Slik holder vi kostnadene nede for eleven, og så frigjør det tid for meg som lærer. Og det igjen gjør at vi har plass til flere elever, forklarer Olsen. 


Det er dyrt å ta kjøretimer, og derfor gjør Den Trafikkskolen AS sitt beste for å prøve å holde utgiftene nede. De tilbyr timebestilling på nett, og har opplæring i personbil, moped og bil med henger.


- De fleste øvelsekjører hjemme fra de er 16 år. Men mange foreldre har lagt til seg uvaner som de lærer ungene sine. Vi bruker veldig mye tid på å fikse feilene de har lært hjemme. Derfor er det en stor fordel at foreldrene er med under kjøretimene, sammen med en profesjonell trafikklærer.


Han oppfordrer elever til å ta kontakt med flere trafikkskoler for å finne den som passer. For å få en god opplæring, må det være bra kjemi mellom lærer og elev, sier han. 


- Og man skal ha det gøy, for da lærer man også mye bedre!

Les mer...

2017-04-04 15.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv