171041 DT

Ikke velg den, men DEN Trafikkskolen

Filosofien til trafikklærer Ørjan Kongevold Olsen er at det skal være gøy å delta i kjøreopplæring. Olsen har jobbet som trafikklærer i fem år. I 2014 startet han og kollega Steen Johansen opp hver sin trafikkskole. De valgte å samarbeide og bruke det samme navnet utad for å oppnå større reklameverdi. Slik ble Den Trafikkskolen født.

Men det finnes mange trafikkskoler i Kristiansand, og da gjelder det å skille seg ut. Hvorfor gjør Den Trafikkskolen AS det så bra?


- Jeg tror mye av grunnen er at vi er ute på skolene og prater med elevene i forkant. Og så legger vi stor vekt på privat øvelseskjøring, og prøver å dra foreldrene med inn i kjøretimene. Vi kjører så få øvetimer som vi kan, og gir heller elevene hjemmelekser som de kan øve på. Deretter tar vi en kontrolltime eller to, og ser om eleven har løst  problemet. Slik holder vi kostnadene nede for eleven, og så frigjør det tid for meg som lærer. Og det igjen gjør at vi har plass til flere elever, forklarer Olsen. 


Det er dyrt å ta kjøretimer, og derfor gjør Den Trafikkskolen AS sitt beste for å prøve å holde utgiftene nede. De tilbyr timebestilling på nett, og har opplæring i personbil, moped og bil med henger.


- De fleste øvelsekjører hjemme fra de er 16 år. Men mange foreldre har lagt til seg uvaner som de lærer ungene sine. Vi bruker veldig mye tid på å fikse feilene de har lært hjemme. Derfor er det en stor fordel at foreldrene er med under kjøretimene, sammen med en profesjonell trafikklærer.


Han oppfordrer elever til å ta kontakt med flere trafikkskoler for å finne den som passer. For å få en god opplæring, må det være bra kjemi mellom lærer og elev, sier han. 


- Og man skal ha det gøy, for da lærer man også mye bedre!

Les mer...

2017-04-04 15.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv