172007ioiii172007iiili172007iiii172007iii172007ii172007

Med tusen forskjellige turer utenfor vinduet

Noen liker å padle i kajakk, mens andre foretrekker toppturer til fjells, sykkelturer i nedoverbakke eller å skyte med pistol. DID Adventure skreddersyr aktiviteter og turer for grupper med utgangspunkt i deres ønsker og fysiske ferdigheter.

Didrick Ose er daglig leder i Molde-firmaet som så dagens lys i 2005. DID er en «one stop shop» som tilrettelegger alt en gruppe trenger til tur hvor som helst i Møre og Romsdal. Kundene kommer fra hele landet. Kombinasjonen av tur på ski den ene dagen og aktivitet i saltvann den andre dagen - eller samme dag, er helt unikt i dette området.

- Vi må gi kundene mer enn de forventer. Og så gjør vi det fordi vi liker det, fordi vi liker mennesker og ønsker å gi dem gode opplevelser, sier han engasjert.


172007


DID har cirka 50 frilansguider som er tilknyttet selskapet, og alle har sin spesialkompetanse på aktivitetene de guider. De syr sammen opplegg for hver enkelt gruppe når de skal ut, enten det er snakk om 10 eller 300 personer. Alt det praktiske med utstyr, guider, transport, overnatting samt mat og drikke står DID for. Her får man utfordret seg selv med alt fra kajakkpadling, sykkelturer og toppturer til fots og på ski samt klatreturer, fisking, pistolskyting, rappellering, trugeturer og aking. DID Adventure har ikke bare lokale kunder, men også folk fra hele landet og internasjonale 

grupper. Det er hovedsakelig bedrifter DID har spesialisert seg på, men flere private grupper kommer tilbake år etter år.


172007i


- Jeg har holdt på i 12 år, og har mye utstyr og kompetanse til å tilpasse turen slik at den blir riktig for kunden. Bare utenfor vinduet vårt har vi tusen forskjellige turer, så kunsten er egentlig å finne de som vil på tur og er villig til å bruke penger på det. Guidene er den virkelige ressursen vår. Målet er at hver enkelt tur skal bli en suksess, at kundene skal kunne reise hjem og si “Wow! Dette var bra!”. Inntrykket mitt er at våre kunder generelt er fornøyde, og at de har fått det de vil ha - og vel så det.


172007ii


172007iii

Les mer...

2017-05-13 22.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • DID Adventure
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      900 56 876
    • Adresse:
      Årønes Gård, 6421 Molde, Norway
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv