164100 DC

Smaken av det ekte Mexico

Du trenger ikke å sette deg på et fly for å nyte en bit av det ekte Mexico. En tur til Delicia i Kristiansand er alt som skal til.

- Vi ønsker å gå litt lenger i å tilby noe annerledes. For oss er det viktig å lage hjemmelaget mat fra bunnen av. Alt vi selger i restauranten lages her, av de beste ingrediensene. Derfor kan vi kalle det ekte meksikansk mat, sier Martha Araceli Moustaide.

Hun kommer selv fra Mexico, og eier Delicia sammen med ektemannen. Drømmen om å viser frem hjemlandets mattradisjoner til nordmenn gikk i oppfyllelse for ett år siden. Da fikk de muligheten til å kjøpe restauranten i Kristiansand.

- Jeg ble litt sjokkert da jeg kom til Norge og så hva som ble kalt meksikansk mat. Selvfølgelig er tex-mex godt, men det er ikke meksikansk! sier hun med et smil.

Konseptet for Delicia var enkelt. Moustaide ønsker å tilby autentisk meksikansk mat. Den største utfordringen er å forandre nordmenns oppfatninger om hva som er meksikansk mat.

- Når man driver en meksikansk restaurant, må man behandle kundene på samme måte som man gjør i Mexico. Det er veldig viktig for oss at kundene blir fornøyde, at de koser seg og at de får en opplevelse av Mexico. Delicia skal være en liten bit at Mexico i Kristiansand.

Visjonen til Moustaide er å gjøre Delicia bedre kjent i Kristiansand. På listen over fremtidsplaner står både catering og take-away. En gang i måneden skal de også tilby en helaften med gourmetmat, drikke, musikk og kanskje film. Gjestene tas med på en reise til Mexico for et spennende innblikk i landets kultur og tradisjoner.

- “Mitt hjem er ditt hjem” sier man i Mexico, og vi behandler gjestene våre som om de er hjemme hos oss. Kvalitet på maten er det viktigste, og vi skiller oss fra andre på både smak, pris og service.

Les mer...

2017-02-09 14.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Delicia
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    919 10 401
  • Adresse:
    Vestre Strandgate 41
    4612 Kristiansand
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv