171112 IT1171112 IT2

Drømmen om Italia - på kjøkkenet!

Alle vet at italienerne er opptatt av mat. Og for å lage god mat, trenger man et velfungerende og praktisk kjøkken av topp kvalitet. Med hjelp fra Italia Kjøkken & Bad får du alt du trenger til å skape ditt drømmekjøkken.

Han er utrolig stolt av å kunne være med og lage løsninger til alle hjem, som de vil sette pris på i mange år. Hans erfaring er at kunder blir stolte av å kjøpe italiensk design, og svært fornøyde med at prisene er så konkurransedyktige. Etter å ha levert over 2000 kjøkken og bad, er han overbevist om at Italia vinner på kvalitet og pris.


Er det noe Espen Verdich virkelig brenner for, så er det kjøkken. Og ikke bare kjøkken, men at kundene hans skal få et skikkelig kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Som innehaver av Italia Kjøkken & Bad i Arendal lever han ut lidenskapen og hobbyen sin. Selskapet har eksistert i 20 år, og de startet sine tre første år med å selge danske flatpakke-kjøkken.


Verdich kjøper direkte fra produsenten, og dette er forklaringen på hvordan han kan selge fantastisk kvalitet til gode priser. Ved å være det eneste leddet mellom kunde og produsent, kan han levere kjøkken og bad til utrolig konkurransedyktige priser. Etter mange år med Italias cirka 300 kjøkken-produsenter er han nå stolt forhandler av Arrex,  Arredo3 og Stosa, som er tre av Italias ledende produsenter. De produserer cirka 600 kjøkken per dag og omsetter for cirka fem milliarder på verdensbasis.


- Kjøkkenene vi tilbyr er ferdig sammensatt i 18 mm møbellaminat Class1 med en finish som vinner fram over hele verden, sier Verdich.


171112 IT3


Som «gammel» håndverker er han forbauset over hvor lite kunnskap kunder har om dette, og hvor mange kjøkkenselgere som aldri har montert et kjøkken med de mangler det kan medføre. Italia Kjøkken & Bad tilbyr over 1000 forskjellige skapløsninger som gir unike muligheter. En annen fordel er at Verdich er utdannet rørlegger og VVS-tekniker, med mye kunnskap innen bygg gjennom de siste 40 årene. Han kan derfor flytte på vasker og gjøre mye forskjellig slik at kundene får skreddersydde kjøkkenløsninger - uten å engasjere rørlegger i tillegg.


- Kundene har ofte spesielle ønsker, og da kommer vi gjerne med løsninger som de kanskje ikke har tenkt på. Det som er utrolig er at vi til og med kan konkurrere med de aller rimeligste kjøkkenene på markedet. Myten om at italienske kjøkken er dyre stemmer jo ikke. Fortrinnene med italienske kjøkken er solid kvalitet, finish og pris. Vi planlegger på sikt å få flere forhandlere og få distribuert disse flotte produktene til flere boliger i Norge og Skandinavia, avslutter han. 











 

Les mer...

2017-03-17 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv