192008w4192008w5192008w3192008w2192008w1

Bilstereoutstyr i særklasse

I over 50 år har Dynabel AS vært entusiasters valgte butikk for høyttalerbyggesett, bilstereo og hi-fi, og har utrustet både Norges- og Europamestere i bilstereo med utstyr.

Eltek ble stiftet av ingeniør Erik Strand i 1965 – en av pionerene i radiobransjen. Fra starten av, på Grünerløkka i Oslo, var bedriften en ledende forhandler for elektroniske komponenter og selvbyggerkit for høyttalere. Etter en spennende utvikling flyttet bedriften ut av Oslo sentrum til Tvetenveien der de utviklet egne høyttalermodeller med navnet Dynabel. I dag er de blitt et samlingsobjekt og har fremdeles mange fornøyde norske lyttere.


– Det ble til at vi skiftet navn til Dynabel for ti år siden og flyttet bedriften ut til Lier i Drammen for halvannet år siden. Det er vi veldig fornøyde med, sier Kjetil Strand.


Kjetil har tatt over bedriften etter faren og kan i dag skilte med å drive en av Norges eldste Hi-Fi forhandlere.  


– Fra starten av drev faren min med en del annen elektronikk som vi ikke driver med lenger. Vi har konsentrert bedriften til å tilby nisjeprodukter som høyttalerbyggesett, Hi-Fi og bilstereo som vi satser på, sier Kjetil.


Dynabels nettbutikk bogner over av  Hi-Fi-produkter, hjemmekino, innbyggings- og selvbygghøyttalere, kabler og tilbehør, samt bilstereo fra økonomi til viderekommende og konkurransebruk.


– Å bygge bilstereo selv er kanskje for entusiastene, men det er utfordrende og moro. Det kan være mye spesialløsninger med rammer og overganger som vi kan levere og tilpasse, sier han.


Dynabel arrangerer hvert år NM i bilstereo ved lokalene i Lier og tiltrekker seg bilstereoentusiaster fra fjern og nær. Her møter man mange deltakere som skilter med høyt volum og kreative installasjoner som det ofte ligger veldig mange kroner og arbeidstimer bak.


– Bilstereomiljøet har hatt en svingende utvikling og hadde mye av sin storhetstid på 90-tallet, men jeg tror og håper at det er på vei tilbake, sier Kjetil.


Mye av Dynabels salg foregår på nett, men Kjetil forsikrer at kunder aldri angrer på en tur innom butikken ved Ringeriksveien 20 i Lierstranda.


– Både jeg og han som er ekstrahjelp her har mye kunnskap om selvbyggerkit og bilstereo, og uansett om du er nybegynner eller konkurransekunde kan vi være behjelpelig med råd og tips, sier han.


Dynabel fører bilstereoutstyr fra blant annet B2 Audio, Mosconi og Gladen, og Kjetil er også behjelpelig med spesialutstyr som kan skaffes utenom nettbutikkens innhold.


– Vi har mange og fornøyde kunder, og håper å kunne fortsette fremover, smiler Kjetil.


Les mer...

2019-03-28 10.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv