171125 FT1171125 FT2171125 FT3

Med forkjærlighet for farger

45-årsjubileet markeres med et pang og en ny, lekker butikk for Fargerike Torkelsen i Odda. Det var svigerfaren til dagens innehaver Sigmund Sævareid som åpnet dørene for første gang i 1972. Jubilanten har siden spisset kompetansen på gulv, maling og solskjerming.

Sævareid og hans ansatte betjener privatkunder med et godt utvalg innen maling, gulvbelegg, parkett, laminat og solskjerming fra kvalitetsmerket Luxaflex. I tillegg til fire medarbeidere i butikken har Fargerike Torkelsen en egen håndverker. Han utfører gulvlegging, flislegging, maling og tapetsering samt montering av solskjerming. 


- Kommer det inn en kunde som vil ha nytt gulv, kan vi tilby en totalpakke. Vi kan rive det gamle og flyte nytt hvis gulvet er skjevt. Deretter kan vi legge nytt belegg, parkett, laminat eller vinylklikk. Dette er vinylstaver som klikkes sammen i stedet for belegg. Vi driver også med epoxy-maling til tørre rom, forklarer Sævareid. 


Han har vært i firmaet siden 2005, og har fungert som daglig leder de siste 10 årene. Med seg har han dyktige ansatte, hvorav en har jobbet i butikken helt siden starten og en annen i over 20 år. I en bransje i stadig utvikling er de alle jevnlig på kurs for å oppdatere seg. Og i bunnen ligger et solid fundament av lang erfaring.


- Jeg tror vi er best på farger og løsninger, både utvendig og innvendig. Vi får veldig gode tilbakemeldinger når vi har hjulpet kunder i gang. Vi bruker god tid på kundene, og vi skal være der for dem slik at de ikke må gå rundt alene i butikken og lete. Ellers kan vi også dra ut på befaring, og vurdere og gi et prisoverslag.  


Som en del av kjeden Fargerike skal også avdelingen i Odda nå gjennomgå endringer og oppussing. Målet for kjeden er å strømlinjeforme butikkene slik at alle har det samme konseptet. Sævareid ser frem til å få en mer inspirerende butikk med blant annet et eget inspirasjons-studio for tapet. Han sier avslutningsvis at målet for den videre driften er å beholde en stabil kundemasse og stab. Dette er alfa og omega for virksomheten. Og like viktig er det at alle kunder skal være fornøyde når de går ut døra, både med produktet de har spurt om hjelp til, prisen og totalopplevelsen.   


- Trenden har lenge vært grå og lyse farger utvendig, og vi har vært gjennom en epoke hvor alt innendørs skulle være eggehvitt. Heldigvis er farger nå på vei tilbake, både på maling og tapet. Det er mye kjekkere å jobbe med farger enn det sterile hvite! 


171125 FT4

Les mer...

2017-03-29 16.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv