172049-8172049k172049l172049172049.

Trodde du Felleskjøpet bare var for bønder?

Gladmelding til alle bønder, hobbygartnere og hjemmefiksere i Rogaland og Agder: hos Felleskjøpet Varhaug får du absolutt alt du trenger. Og du kan spørre og få svar på alt du lurer på. Det er takket være en stab med imponerende bred fagkunnskap.

Felleskjøpet Rogaland Agder er en kjede på 20 butikker. De dekker området fra Kvinnherad i nord til Tvedestrand i sørøst, forteller Bjarte Kydland. Han er entusiastisk butikksjef hos Felleskjøpet Varhaug. Avdelingen startet opp som et rent verksted i 1975. I dag er de en fullsortimentsbutikk som fokuserer på produkter av høy kvalitet og holdbarhet. For det er det kundene vil ha.


- Vi retter oss veldig mot den profesjonelle kunden, altså bonden. I tillegg henvender vi oss mye til den private huseieren. Han vil ha robotklipper, jordfreser og verktøy. Felleskjøpet skal være en kvalitetsleverandør for de som ønsker kvalitet, men med smakelig pris.


172049.


I sortimentet har Felleskjøpet Varhaug et enormt spekter av artikler. Det krever en bred og variert produktkunnskap, sier Kydland. De fem ansatte kan få spørsmål om det mest utrolige, og da er det en stor fordel å være en del av Felleskjøpet. Kjeden har en unik spisskompetanse blant sine medarbeidere som alle kan dra nytte av.


- Jeg har en kjempegod gjeng med meg. Uten dem hadde det ikke fungert. Vi skal i tillegg hjelpe meget kunnskapsrike bønder som kan alt og forventer at vi leverer varene.


172049l


Butikken har en egen avdeling for både landbruk og hageutstyr. Her finner du hyllemeter etter hyllemeter med alt fra plenfrø, robotklippere og elektroverktøy på batteri til skruer, rekvisita, vaskemaskiner, hansker, river og spader. Og da har vi ikke nevnt motorsager og verneutstyr fra Stihl, eller hekkesakser, jekkestropper, presenninger og tilhengere fra varemerkene Tredal og Gaupen.


- Og så selger vi olje til både traktorer og personbiler. Der er vi meget konkurransedyktige, og her kan alle komme og handle. Det samme gjelder dyrefôr og utstyr til hund, katt og gnagere. Gjødsel selger vi i sekker på 500 og 600 kilo.

Med stabile og pålitelige medarbeidere er det ikke rart at butikken de siste årene har vært i toppen på interne målinger av kundetilfredshet i Rogaland Agder.


- Fokuset vårt er å møte kunden på den måten han forventer. Det er en kultur vi har forsøkt å bygge her på Varhaug. Vi er hjelpsomme til enhver tid, til enhver kunde. Liten eller stor, det betyr ingenting. Her yter vi maksimalt, avslutter Kydland.


172049k

Les mer...

2017-05-21 20.30

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv