191035w6191035w1191035w10191035w2191035w5191035w7191035w8191035w9

Fine Design leverer utemøbler av kvalitet fra eget lager

Trenden er at vi vil se mer vedlikeholdsfrie og modulbaserte utemøbler fremover, sier spesialisten.

Vi treffer daglig leder Marianne Aanerød en klar desember dag i Lillestrøm.  Hun forteller at bedriften har tre eiere inklusive hun selv. Nå er vi utenfor sesong, og Marianne jobber med andre oppgaver for bedriften. I lokalene på hangar 4 på Fornebu holder Fine Design til. Her har de flere tusen kvadratmeter med utstillinger og lager av hagemøbler. Herfra sendes også alle bestillinger ut til kunder i hele landet. Marianne forteller at Fine Design også har en butikk i Sandnes som har eksistert i tre sesonger.


– De fleste som handler hos oss kommer til butikken vår for å se og prøve, ca 10 % handler på nett. Vi leverer mest til private, men også til kantiner og bedrifter som har behov for utemøbler. Hos oss er vi opptatt av god kundeservice og vi gir råd til kunder som kommer med tegninger og bilder av uteplassen de ønsker å møblere. Alle de tre eierne i bedriften bidrar i den daglige jobben.  


– Nå jobber vi med å få på plass en ny nettbutikk for 2019 sesongen, og da skal det bli enklere for kundene å finne frem. Sesongen vår starter fra begynnelsen av mars til rundt midten av september. Hovedtyngden av møblene våre er av aluminium, og er ofte også modulbasert. Marianne forteller at de er opptatt av god tilpasning og at de har noe for alle, små og store utemiljø. Nytt for 2019 er produkter fra en fransk leverandør som er av lett materiale og kan tas med på stranda.


– I tillegg selger vi også lette gass peiser, som er flyttbare og utegriller som kommer fra en australsk produsent. Særlig grillen er populær hos den mannlige delen av kundene. Vi har også modulbaserte kjøkken som man kan tilpasse og bygge på. 


– I 2018 solgte vi også mye parasoller, vi har en fin modell på 3x3 m som var veldig populær denne sommeren. Det er flere konkurrenter i vår bransje, men vi velger å ha fokus på oss selv, samt fokus på kundene våre.  


– I høysesong begynner dagene tidlig og det er mye å gjøre i butikken, ferie blir det ikke så mye tid til da. Juli kan dog være litt stille til tider, men vi må være på plass forteller Marianne.


191035w8


– Nordmenn har blitt flinkere til å fokusere på uteplassen sin, og gjør gjerne mer ut av den. Hva skal uteplassen brukes til: er det til familien?, aktiviteter?, for avslapning?, solforhold?, o.s.v. Det er flere hensyn å ta. Her er nettopp vi flinke til å bidra.


– Usikkerheten er rundt når sesongen begynner, siden vinter og vår varierer en del her i Norge. Vi holder oss oppdatert via messer, interiørblader, nett, blogger og leverandører. Vi liker å tenke helhet og bruksområder. Hva med trendene fremover Marianne? 


– Vi tror folk vil tenke  på det som er vedlikeholdsfritt og gjerne puter som kan ligge ute, og at man kan bygge modulbasert. 


Hva er du mest stolt av i Fine Design? Marianne ler litt og pauser. 


– Godt spørsmål! Omsetningen er ikke viktig, men å lykkes med egne verdier. Vi tenker på dette med reklamasjon når det forekommer. Kunden skal være mer fornøyd etter en klage. Vi rydder opp på en særdeles god måte.  


– Videre har vi også mye faste kunder. Mange er fornøyd og vi spør  ofte hvor kundene har hørt om oss. Rundt halvparten kjenner oss fra venner/kjente.  


– Vi ønsker å være kjent for personlig service, stort sortiment og rask levering sier Marianne. 


191035w5


Les mer...

2019-02-01 12.45

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv