172005_GPel1172005_GP1172005_GP172005_GPe1

Med Gone Paddling blir ditt arrangement en annerledes og uforglemmelig opplevelse

Bryllup i en lavvo? Ja visst! Med naturen som lekeplass finnes det ingen begrensninger. Entusiastene i Gone Paddling AS utenfor Bergen leverer opplevelser for eventyrlystne og aktive mennesker. Det enkle målet er å ha det gøy i friluft, forteller Endre og Kristin Rosvold. Med dyktige instruktører gir de både store og små mestringsfølelse. Trygge rammer ispedd latter og moro er stikkord.

- Kundene våre vil ha det gøy. Det er det de etterspør, sammen med gode opplevelser.


Da Kristin Rosvold måtte slutte i sin tidligere jobb på grunn av helsen, var ikke valget for veien videre særlig vanskelig. Sammen med ektemannen Endre kom de raskt frem til at de burde satse på forkjærligheten for friluft og natur.


- Vi elsker å være ute i friluft og være aktive. Jeg hadde i tillegg erfaring fra padling, så vi tenkte at dette kanskje var noe vi kunne kombinere. Det eskalerte fort til mye annet, så i dag er padling bare en liten del av det vi driver med. Navnet Gone Paddling er derfor litt misvisende, for mange tror at vi kun driver med padling, forklarer Endre.


Gone Paddling AS er en leverandør av aktiviteter og opplevelser. Enten du er på tur med bedriften, ønsker å ha en kickoff, sommerfest eller avslutning, kan de bistå. De kan levere alt fra transport til mat og festlokale. Og det som gjør at de virkelig skiller seg ut, er at arrangementene foregår i lavvoer. 


172005_GjP1


- Der er det ingen begrensninger, for vi har store lavvoer som kan huse alt fra 30 til 500 eller 1000 mann til bords! Og det er det som gjør oss litt unike, for det er ingen av våre konkurrenter som har tilsvarende lokasjoner og fasiliteter med tanke på teltene våre. I lavvoene har vi arrangert både konfirmasjoner og bryllup, og her er det ingen begrensninger. Lavvoene kan nemlig settes sammen slik at de har plass til hundrevis av mennesker. Det gir jo en spesiell stemning å ha en fest i en lavvo, ikke sant, med fyr på bålet, reinsdyrskinn, parafinlykter og levende lys, sier Kristin med et smil.

 

På den lange listen over aktiviteter de tilbyr finnes alt fra zip-liner til klatrekurs, kajakk-kurs og noe spennende som heter via-ferrata. Det er italiensk og betyr jernvei. Aktiviteten går ut på at man klatrer i fjellet med vaiere som er boltet fast i fjellet. Det betyr at man til enhver tid er sikret i en vaier, og at man flytter med seg sikringen hele tiden underveis. Og med Gone Paddling klatrer man ikke bare på fjell, det klatres også i nett hvor man henger et par meter over vannflaten.

 

- Teambuilding er kanskje det vi gjør mest av, samt via-ferrata. Men vi har også mye barnebesøk, og arrangerer bursdager. Da rigger vi til i lavvoene med ballonger og flagg. Barna får grille og kose seg før de går ut og gjør aktiviteter, og etterpå er det inn i lavvoen igjen og spise kake.


172005_GPel1



Strekker seg langt for kundene


Sammen med en gruppe erfarne instruktører kan Endre og Kristin Rosvold tilby det meste. De lager gjerne et forslag og tilbud til kunder som tar kontakt, og de fleste aktivitetene lar seg kombinere. Når de har fester eller selskap kommer det egne kokker og tilbereder maten ute i lavvoene, og de kan også ordne med band og DJ. Oppsummert er det lett å konkludere med at Gone Paddling AS strekker seg veldig langt for kundene.


- Egentlig merker vi ikke noe særlig til konkurransen, for vi likner ikke så mye på andre. Her har vi en helt særegen beliggenhet i et naturreservat, og det er ingen andre som har like store arealer som det vi har tilgjengelig her. Området rundt og disse lavvoene er det som gjør oss unike. Og alle som jobber hos oss - for vi har en fantastisk gjeng som yter kjempegod service. Vi får veldig gode tilbakemeldinger. Det er ingen som er misfornøyde, og kunder som har storkost seg her kommer tilbake. De bruker oss kanskje til kajakk, og så kommer de tilbake for et barnebesøk og senere et utdrikningslag. Kundene bruker oss til mye forskjellig, og det er veldig bra.


Målet med Gone Paddling AS er at de skal kunne leve av dette hele året, sier ekteparet Rosvold. Visjonen er at kundene skal huske dem som en god opplevelse, og som en god leverandør. Samtidig ønsker de alltid å fornye seg, og selskapet har uttalt at de skal komme med én nyhet hvert år. 


172005_GPj


- Til dags dato har vi ikke fått noen negative tilbakemeldinger. Det går mye på mestringsfølelse. Vi har jo alt fra barn til voksne her, og mange skryter av at vi er med dem hele tiden, at instruktørene er rolige og at de føler seg trygge og ivaretatt. I tillegg er det mye latter og humor, og det er viktig. Responsen er bare positiv, og det er kjempegøy!


- De som kommer hit får noe unikt hos oss som de ikke får andre steder. Det er ingen andre som kan tilby det samme som en totalpakke. Vi er glad i utfordringer, som for eksempel store selskaper. Da er det kjekt å se masse glade mennesker i aktivitet, og at de koser seg. Man må bare prøve oss for å oppleve det, avslutter duoen bak Gone Paddling AS.


Finn ut mer på hjemmesiden: http://gonepaddling.no


172005_GPeel1

Les mer...

2017-04-24 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv