191042w1191042w2191042w3

Det skal lønne seg å kjøre elbil

Politikerne og bilbransjen i Norge ser endelig ut til å ha kommet til enighet: Elbilene skal tråle fremtidens bilveier, men fossilt brensel er fortsatt her!

Bransjemagasinet er i dag på besøk hos det familieeide selskapet Gumpens Auto på Kvavik i Lyngdal kommune.


Her jobber Morten Poulsen som salgsansvarlig for Volkswagen, sammen med fire andre selgere på butikken. Men til sammen teller Gumpens Auto i Lyngdal over 40 årsverk. 


– Det er alltid gøy med bil! Det er mye som skjer hele tiden, sier en smilende Poulsen om yrkesvalget.


Han er glad for at det nå blir satset stort på de elektriske bilene – også varebiler. En stor del av kundene til Gumpens Auto i Lyngdal er nemlig næringskunder, og det blir bra å kunne tilby elektrisk også her i løpet av 2019. Med sin over 20 år lange erfaring, er Poulsens råd til kundene som vil kjøpe bil, å alltid gå etter behovet. Fremtiden er kanskje elektrisk, men tenk på hva du trenger. 


– I løpet av første halvår i 2019 får vi Caddy og Transporter som elektrisk, både i varebil og personbil. 


– Vi selger mye elbiler, og forventer at ca 50% av personbilsalget i 2019 blir elektrisk. Volkswagen er store og kommer til å bli mye større. Innen 2025 har Volkswagen som mål å selge 1 million elektriske biler pr år, og de bygger om fabrikker som brukes kun til å produsere elektriske biler, forteller Poulsen.


På elbil-fronten hos Volkswagen er det ifølge Poulsen allerede mange godbiter. Han nevner elbilene e-Up! og e-Golf, som begge har gjort gode salgstall, samt Volkswagens splitter nye ID-serie som det snart åpnes for bestilling av.

Hos Gumpen Auto har du dessuten mulighet til å få bilen skreddersydd slik at den matcher deg og dine behov. Det lille ekstra, som Poulsen så fint kaller det. 


– Varebilene kommer i utallige kombinasjoner. Du kan få bilene korte, lange, høye, med eller uten firehjulstrekk, både automat og manuell; vi tilbyr flere valgmuligheter enn mange andre aktører, sier han stolt. Videre så kan man også skreddersy utstyrspakkene på personbilene, både med utstyr og motor- og drivlinjealternativer.


I tillegg er Gumpens Auto i Lyngdal en totalleverandør av biltjenester. Utenom bilsalg er de blant annet merkeverksted for Audi, Volkswagen og Skoda, men tilbyr service til alle bilmerker. De har egen karosseriavdeling hvor de lakkerer og reparerer skader, taksering av biler, dekkhotell, understellsbehandling, delelager, osv., i tillegg til at de er garantiverksted for både Volkswagen, Audi og Skoda.


Med fine salgstall i distriktet, selger Gumpens Auto i Lyngdal, Skoda og Volkswagen på nybilsfronten, og på bruktbilsfronten har de tilgang til over 300 biler av alle merker og fasonger.


– Vi har kraftige aktører i ryggen med Skoda og Volkswagen, og vi satser for fullt. Skoda er faktisk i vårt distrikt, den bilen som selger mest på fossilt brennstoff, forteller Poulsen, som avslører at de selger rundt 250 nye og 300 brukte biler i året.


Og med en generøs bruktbilgaranti på inntil 2 år/30.000 kilometer på de fleste biler, er de unike på bruktbilmarkedet.

– Alle skal helst føle seg trygge og fornøyde når de kjøper en bil av Gumpens Auto. Vi gjør det vi kan for at kunden skal bli fornøyd!


– Vi er seriøse i markedet og går god for det vi leverer. Det skal være trygt å kjøpe bil av Gumpen!


191042w3

Les mer...

2019-02-28 13.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv