171046 HB

Borte bra, men hjemme best

Som medlem av kjeden Norgeshus kan den tradisjonsrike bedriften H. Hadland Bygg AS friste kundene sine med en imponerende huskatalog. Sammen hjelper de deg med å realisere drømmen om en ny, flott og energismart bolig som du skal lengte etter å komme hjem til.

Hans Hadland startet opp virksomheten som et byggefirma i Egersund kommune i 1994. Da hadde han allerede 20 års erfaring bak seg, med bygging av rekkehus, betonghus og ene- og tomannsboliger i forskjellige varianter. Nå har H. Hadland Bygg AS vært en del av den anerkjente kjeden Norgeshus i 15 år. Med beliggenhet i Hauge i Dalane har de store deler av Rogaland fylke som virkeområde.


- Huskatalogen til Norgeshus består av leiligheter, fritidsboliger, eneboliger og garasjer. Vi har også utført en del rehabilitering de siste årene. I tillegg gir vi pris til kunder som allerede har en tomt, og vi utvikler også egne tomteområder. De fleste kundene tar kontakt med oss via hjemmesiden til Norgeshus, for der står vi oppført som forhandler. For det meste bruker vi faste samarbeidspartnere og håndverkere på våre prosjekter, opplyser daglig leder Hadland.


- Man får veldig mye å velge i fra Norgeshus. Det er ingen katalog, det er ei jo bok! Den er veldig innholdsrik, og inneholder også mange gode tips og råd i forhold til hvordan man skal bygge bolig. De fleste gjør jo dette bare én gang i livet. Boligen skal tilpasses dagens situasjon når man bygger, men også det at kundene kanskje skal bli gamle i den samme boligen, legger Ingrid Christensen til. Hun er tømrer og datter av Hans Hadland, og har vært ansatt i bedriften siden 2013.


De to forteller at cirka ti prosent av husene de bygger, bygges rett fra katalogen. Resten blir det gjort endringer på, ved at kunden ønsker at boligen skal skreddersys og tilpasses etter hans behov. Veldig mange liker for eksempel den utvendige delen av et katalog-hus, men ønsker noen andre løsninger innvendig. Da kommer arkitektene fra Norgeshus inn og syr dette sammen i samarbeid med kunden slik at han får den boligen han vil ha. Norgeshus’ dyktige arkitekter og ingeniører sørger også for at boligen tilfredsstiller alle krav.


Involverer kundene i prosjektet


- Kundene er med i alt fra A til Å. De trenger ikke nødvendigvis å velge et hus fra katalogen, for mange har fått tegnet flotte hus fra en egen arkitekt. Men vi kan være med og lage alt når det gjelder eneboliger. For at kundene skal få den boligen de helst har lyst på, prøver vi å fange dem opp før vi har bygd boligen. Da kan de nemlig være med å bestemme alt, i forhold til antall soverom de trenger, til farger, bad, kjøkken og løsninger generelt. Det er mange ting som spiller inn for sluttkunden. Det skal jo være slik at når du kommer hjem, så skal du være glad for å komme hjem. Og du skal bli enda gladere når du kommer inn døra. Det er jo hvordan det ser ut innvendig som betyr mest, for det er der man oppholder seg og bruker mest tid. Her skal man kjenne at “dette er mitt hus”. Det er ikke så farlig at huset utvendig ser likt ut som naboens, men innvendig er det viktig å kunne velge egne løsninger, etter egne ønsker og behov, sier Christensen engasjert.


Byggebransjen har gått gjennom en rivende utvikling de siste årene. Viktige stikkord for nye hus som bygges i dag, er miljø og energiforbruk. Med en bolig fra H. Hadland Bygg AS og Norgeshus får man en kjempefordel med gode, varme hus. Alle modellene har balansert ventilasjon slik at man alltid får frisk luft inn i boligen. I tillegg kan Norgeshus levere flere smarthus-løsninger. Blant annet har de vindus-leverandører som kan tilby solskjerming og solpaneler som ser ut som vinduer fra utsiden.


171046 HB


- Det er utrolig mange ting man skal tenke på og sette seg inn i, og det er mange fallgruver man kan gå i når man skal bygge. Mange gjør den feilen at de blir for opptatt av de små detaljene før de store detaljene er på plass. For eksempel at man tenker på farge-løsninger før man har bestemt hvor veggene skal stå hen. I forhold til dette med energi må man må tenke over hvordan man vil bruke pengene sine når huset er bygd. En avgjørende del har å gjøre med hvordan man bruker pengene når man bygger. Det er for så vidt greit å bygge et billig hus, men ønsker du å bruke de neste årene på å betale dyre strømregninger fordi du skal ha varmekabler over alt? Det er kanskje ikke det smarteste. Da er det nok lurt å tenke mer alternativt i forbindelse med oppvarming av boligen.


- Kundene er stort sett veldig godt fornøyde. Generelt er det vel slik at vi ikke hører noe når folk er fornøyde. Slagordet til Norgeshus er “vi bygger det du vil ha”, og så lenge det går inn under de tekniske forskriftene, så får vi til det meste, avslutter Hans Hadland.

Les mer...

2017-03-24 18.00

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

  • H. Hadland Bygg AS
  • Hjemmeside
  • Mail
  • Facebook
  • Telefon:
    982 46 975
  • Adresse:
    Høydalsåsen 28 A
    4380 Hauge I Dalane
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv