172018_1172018172018_2172018_3172018_4172018_5172018_7

Gifteplaner? Her kan du få drømmebryllupet med stor D

En perfekt harmoni mellom historie og modernitet. Hafslund Hovedgård har lenge vært Sarpsborgs stolthet. Nå er den flotte gården blitt mer tilgjengelig for alle. På Hafslund Hovedgård og Konferansesenter kan bedrifter arrangere møter, kurs og konferanser, og de romantisk anlagte kan feire drømmebryllupet sitt der.

– Det moderne eventyret om Hafslund Hovedgård startet med Hafslunds grunnlegger Knud Ørn Bryn, som i 1895 fikk ideen om å starte strømproduksjon i Sarpsfossen. For å få tilgang til fossen, måtte han kjøpe gården og landområdene rundt, forteller driftssjef Dan Karlsen Wang.


Hovedbygningen har blitt brukt til møter og representasjon for Hafslund-konsernet, men også som kulturscene, for blant annet kunstutstillinger og konserter. Nå tilbys herregården som et vakkert bakteppe for møter, kurs og konferanser, bryllup og andre spesielle anledninger.


172018_3

Foto: Bo Mathisen

– I 2007 bygde Hafslund et konferansesenter på gården. Den opprinnelige låven ble bygd om og har alle fasiliteter i en tidsriktig, men likevel historisk ramme. I tillegg til storsalen med plass til 120 gjester, har vi også fem møte- og grupperom og 69 senger fordelt på 38 rom, sier Kim Eikheim, avdelingsleder for Hafslund Hovedgård og Konferansesenter.


172018


– Vi går nå ut på det eksterne markedet og tilbyr full pakke med møteromsfasiliteter, selskapslokaler, servering og overnatting. Vi kan også friste med vinsmaking, kokkekurs og andre smaksopplevelser. Hos oss er det rom for tanker og refleksjoner. Den inspirerende rammen er som skapt for gode opplevelser, fortsetter Eikheim.


Nå er også bryllup blitt et satsingsområde på Hafslund Hovedgård og Konferansesenter. Tenk deg en feiring i luftige og moderne lokaler, med innslag av herregårdsprakt fra fordums tider. Mat og drikke av høy kvalitet. Hvite duker og kandelabre, blandet med rustikke detaljer som massive trebjelker og original teglstein.


172018_2

Foto: Gods og Gårdar


– I storsalen dekker vi opp langbord til mellom 40 og 90 gjester. Dersom man ønsker en mer intim ramme, kan selskapet flyttes til Galleriet, det opprinnelige kornlageret på gården. Det kan også leies inn telt til Den engelske park. Omgivelsene på Hafslund Hovedgård og Konferansesenter er som skapt for både bryllupsfeiring og fotografering, sier Eikheim.


172018.---

Foto: Getty Images


– Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og matopplevelsen er en viktig del av dette. Vi setter vår ære i å servere et godt måltid, enten det er en uformell lunsj eller en herskapelig bryllupsmiddag.

– Målet er at både flere bedrifter og privatmarkedet skal få øynene opp for oss. Vi tilrettelegger etter kundens ønsker med tett dialog og god oppfølging. Vi tilbyr gode opplevelser i helt spesielle omgivelser, og til konkurransedyktige priser.


Velkommen til Hafslund Hovedgård og Konferansesenter!


172018_4

Foto: Gods og Gårdar
Les mer...

2017-05-12 15:45

181076ådd

Derfor skal du UV-lakkere gulvene dine

Artikkel Begynner gulvene i huset å bli slitne og slitte? Med UV-lakkering fra Enes og Olsen Malerforretning AS blir de som nye - til en fornuftig pris.
181065

Derfor skal du sjekke hustaket to ganger i året

Artikkel Når sjekket du egentlig taket sist? Det kan fort bli en dyr forglemmelse, men ikke hvis du ringer Smith Blikk og Ventilasjon AS før problemet oppstår.

  Faktaruta

  • Hafslund Hovedgård og Konferansesenter
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   469 06 609
  • Adresse:
   Statsminister Torps vei 2, 1722 Sarpsborg

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  5

  Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

  Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

  Arkiv