171044 HH171044 HH0171044 HH1

Gleden ved å bygge hus

Om du lurer på hva det vil si å bygge med glede – ja, da skal du bli kjent med Hellvik Hus AS på Karmøy.

Hvis kunden ønsker, kan vi lose ham gjennom hele prosjektet fra A til Å slik at han kun får én å forholde seg til. Hellvik Hus AS har lang erfaring og samarbeid med rørlegger og elektriker, betong- og grunn-entreprenører, og alle tjenester som er nødvendig for å få en bolig komplett. Derfor kan vi også tilby gode priser på disse tjenestene. Vi innhenter priser og kan tilby en totalpakke. Våre leverandører leverer en skikkelig kvalitet som også Hellvik Hus kan stå inne for.


Det er betryggende å høre daglig leder Per Håkon Berge fortelle historien til Hellvik Hus AS på Karmøy. Firmaet ble grunnlagt som Vea Bygg i 1986, men i 1999 inngikk de en franchise-avtale med Hellvik Hus. De er kjent for sin flotte huskatalog og sine dyktige arkitekter som tilbyr gode og gjennomprøvde løsninger.


171044 HH2


Hemmeligheten bak den store suksessen

Vi er en solid bedrift som har vært på markedet i mange år. Slagordet vårt er “Bygg med glede”. På kundetilfredshetsmålinger ligger vi i toppsjiktet. Og snekkerne våre snakker norsk, noe vi synes er viktig slik at de kan kommunisere med andre ute på byggeplassen, svarer salgskonsulent Torgeir Grindhaug på spørsmålet om hva som er nøkkelen til suksessen.


Virkeområdet deres er først og fremst eneboliger, men de utvikler også tomteområder ved å regulere og legge til rette for boligprosjekter. Hellvik Hus AS på Karmøy har tomter på en rekke steder i regionen, og vil satse på utvikling av tomter i fremtiden. De kan tilby alt fra byggesett der kunden kan gjøre mye selv, til fiks ferdige boliger. I tillegg tilbyr de fritidsboliger og hytter. Fleksibiliteten til det kyndige byggefirmaet gir opphav til mange valgmuligheter som ofte settes stor pris på av kundene, og der er Berge og Grindhaug helt enige:


Fornøyde kunder er vår beste reklame!


Les mer...

2017-02-28 11.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv