171038 HS1171038 HS2

Hjulius Skien AS dekker dine behov

Skal du ta godt vare på bilen din, er dekkene noe av det viktigste. Sørg for at du holder dem i skikkelig god stand. Eller enda bedre, overlat jobben til de profesjonelle bilekspertene hos Hjulius Skien AS.

Det har vært dekk-butikk i Skotfossvegen 35 i nærmere 20 år, med forskjellige eiere inne i bildet. Dagens eiere, Tor-Henning Riis og Stian Tveten, overtok i oktober 2015. Etter å tidligere ha vært med i kjeden Dekkteam, byttet butikken navn til Hjulius ved overtakelsen.


- Kundeservice er det vi satser mest på. Vi driver med dekk og felg, oljeskift, vask av bil og selger diverse rekvisita til bil. I tillegg har vi dekkhotell. Det er fullt mulig å komme for en drop-in når man ønsker å bytte dekk, men ikke i høysesongen. Da må man bestille time, for da er det dekkhotell-kundene våre som har førsteprioritet. Men utenom sesong er det bare å komme innom, sier Riis. 


Hjulius Skien AS har kunder fra Skien og Porsgrunn-området, men de fleste kommer fra nærområdet. Hovedmerkene er Goodyear, Vredestein, Falken og Sailun, og det er disse fire de satser mest på. Når det gjelder felger har de mange forskjellige merker.


171038 HS2


Riis synes det er viktig å få frem at han og kollega Tveten har overtatt, og at det fortsatt er dekk-butikk i Skotfossvegen. Selv begynte han i lokalene som ansatt i 2013. Med Hjulius Skien AS har duoen bygd opp driften sakte, og nå går det rette veien. 


- Når vi får opp omsetningen, ønsker vi helt klart å utvide. Det gjelder både mannskap og kapasitet, for vi har plass til det i disse lokalene. Service er det vi får skryt for, og det er service vi satser mest på.

Les mer...

2017-03-24 17.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Hjulius Skien AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      35 54 17 70
    • Adresse:
      Skotfossveien 35, 3720 Skien
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv