185014w1185014w10185014w11185014w2185014w3185014w4185014w5185014w6185014w7185014w8185014w9

Maritimt fjordhotell med konferansemuligheter

I skjæringspunktet mellom sjøliv og byliv finner privatpersoner og bedrifter Holmestrand Fjordhotell – og ro i sjela.

Holmestrand er kjent som byen under fjellet - og ikke uten grunn. Fjellveggene bak bysenteret gir Holmestrand en karakteristisk profil som skaper kontraster mellom kyst og innland. Naturperlen har utsikt over Kommersøya og Bjerkøya, og grenser i øst mot Oslofjorden og i nord mot Sande og Drammen. 


Helt nede ved strandkanten, der man kan se bølgene slå inn mot stranden, ligger Holmestrand Fjordhotell. Selve bygget ble ferdigstilt i 1985 og har hatt hotelldrift siden. Som bestilt kommer en servitør elegant mot oss med en kopp rykende varm kaffe.


- Vil du ha melk eller sukker? spør han.

- Nei takk, jeg tar den svart, jeg. 


185014w8


Holmestrand Fjordhotell er et sjarmerende sjøhotell med noe stilfullt, nærmest herskapelig, over seg. Hotellet har moderne enkelt- og dobbeltrom med og uten sjøutsikt. De flotte selskapslokalene er oppkalt etter Holmestrands berømte søstre; malerinnen Harriet Backer og komponisten Agathe Backer Grøndahl. 


Fjordhotellet er særlig kjent for å tilby både selskaps- og kurs- og konferanselokaler – og de store møtelokalene kan romme over 100 mennesker. I samspill med sine tolv ansatte og mottoet ”Din trivsel – vårt ansvar” lever daglig leder Ørjan Sønvisen for å tilpasse seg kundens behov og alltid levere tjenester preget av kvalitet.


- Kundene våre forteller oss at de særlig setter pris på roen som befinner seg her, du blir ikke forstyrret, i alle fall ikke med panoramautsikt i hvert vindu, ler daglig leder Sønvisen.


185014w10


Holmestrand befinner seg i et skjæringspunkt mellom sjøliv og et myldrende byliv. Man får et frisk pust i bakken ved å prøve seg på markaopplevelser med store løypenett i skog og dype daler og shoppingmuligheter i moderne kjøpesenter og sjarmerende bruktbutikker. Sønvisen forteller at det finnes mye sannhet i utsagnet om at Holmestrand er Oslos vakreste forstad. 


- Holmestrand er en stille, men veldig spennende by. Turforeningen har for eksempel ukentlige turer med byvandring, oppleve forskjellige museer eller derman kan blant annetbli med på ”Rally for alle”. Man kan bruke hotellet som en base for å oppleve det Holmestrand har å by på.


Faglærte kokker lager fjordhotellets hjemmelagde á la carte-meny med spennende, lokale råvarer. Det er ikke så lenge siden de bestemte seg for å satse mer på catering for å skape mer av et totaltilbud for kundene.


- Vi er opptatt av å være fleksible og innovative, med mål om å dele opplevelser, forteller Sønvisen.


185014w3

Les mer...

2018-11-08 15:00

185032w6

Alt til din hudpleiesalong på samme nettside

Artikkel Spar både tid og penger hos totalleverandøren Hudpleiegrossisten AS der du finner det siste av både produkter og apparat innen bransjen. - Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby alt til din salong.
185024w3

Appen som digitaliserer registreringen av oppmøte

Artikkel NOA gjør det enklere for studenter å ha oversikt over eget fravær, og effektiviserer oppmøteregistreringen i skolen.

  Kontaktinformasjon

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Ann-Kristin-Ytreberg-3

  Redder miljøet - én bedrift av gangen

  Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Arkiv