171050 JMN0171050 JMN

Lev det gode liv i vannkanten | JM Norge AS

Det er mange ting som gjør Porsgrunn til et attraktivt sted å bo, og det nye leilighetsprosjektet Elveparken Brygge fra JM Norge AS er intet unntak. Her kan du nyte idyllen i sentrumsnære, men rolige omgivelser. Med flotte uteområder, deilige solforhold og brygga som nærmeste nabo, har du oppskriften på det gode liv.

JM Norge AS har så langt ferdigstilt fire bygg i Elveparken Brygge. Det første byggetrinnet ble overlevert på slutten av 2015. Salgsleder Karianne Kleiv forteller at dette er et av de store prosjektene til selskapet. Med beliggenhet i Porsgrunn er det ikke overraskende at de fleste kjøperne så langt kommer fra Skien og Porsgrunns-området. 


- Leilighetene varierer i størrelse fra cirka 70 til 120 kvadratmeter. De er stort sett gjennomgående slik at man får både morgen- og ettermiddagssol. Parkeringsanlegget i underetasjen har heis som går rett opp i leilighets-etasjene, og man kan til og med kjøpe båtplass ved brygga som ligger rett på utsiden. Dermed kan du dra rett ut på elva når du kommer hjem fra jobben, eller spise middag på Osebro. Der er det veldig fint, forteller salgsleder Kleiv entusiastisk. 


Elveparken Brygge er et borettslag. Beboerne betaler innskudd og fellesgjeld, men tilbys individuell nedbetaling. Det vil si at man kan betale ned mer om man ønsker, og slik få lavere felleskostnader. Mye er inkludert i felleskostnadene, deriblant alt av kommunale avgifter. I tillegg gir 20 års avdragsfrihet en stor forutsigbarhet som mange setter pris på.


-  Uteområdene er veldig fine, med planter, plen, eget amfi og lekeplass. Det ligger helt i vannkanten, med kort vei til sentrum. Samtidig får man fred og ro siden man ikke bor midt i byen. Leilighetene har god standard, men det er mulig å gjøre tilpasninger og egne valg hvis man ønsker det, avslutter Kleiv.

Les mer...

2017-04-07 16.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • JM Norge AS
    • Telefon:
      67 17 60 00
    • Adresse:
      Mustads vei 1, 0283 Oslo
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv