171034 JY0171034 JY

Riktig kledd for jobben? Med arbeidsklær fra Jarlsberg Yrkesklær AS, kan du være helt sikker!

Jarlsberg Yrkesklær AS i Stokke har som mål å yte personlig service til sine små og mellomstore bedriftskunder. Firmaet er en komplett leverandør innen arbeidsklær, og har spesialisert seg på teknisk tøy og skotøy. Med lang bransjeerfaring tilbyr de produkter og rådgivning.

Jan-Ove Freitag var tidligere butikksjef på Wenaas i Tønsberg, hvor Anniken Skuterud jobbet som ansatt. Før de la ned sine fysiske avdelinger for å satse kun på nett, var Wenaas en av de lengstlevende butikkene i landet på yrkesklær. Da kroken ble satt på døra for Tønsberg-butikken, bestemte Freitag og Skuterud seg for å satse videre. De ønsket å fortsette med det de er gode på, nemlig personlig service, og samtidig gå mer tilbake til å betjene små og mellomstore bedrifter.  

 

- 4. mai 2015 åpnet vi dørene til Jarlsberg Yrkesklær AS. Jeg hadde da 15 års erfaring og Anniken syv år, så slik sett visste vi hva vi gikk til. Dette er ingen vanlig butikk med detaljhandel, men vi kaller det et showroom, forklarer Freitag.


Selskapet er en komplett leverandør av arbeidstøy, sko, verneutstyr og førstehjelp. De har et bredt varespekter innen de forskjellige kategoriene. 


- Vi har veldig gode leverandører i ryggen. Siden de har en svært god leveringsevne, har vi ikke behov for å ha et stort lager. Det vi bestiller får vi stort sett dagen etter. Dette er gode, gamle og solide leverandører, både norske og utenlandske.


- I tillegg tilbyr vi profilering, og varene trykker vi selv her på huset, legger Skuterud til.


Nedslagsfeltet er hovedsakelig Vestfold, men de har levert fra Bodø til Telemark. Og profileringsprodukter selger de til kunder over hele verden. Som firma har de et bredt utvalg, og de er ikke låst av én leverandør eller et kjedekontor. Det er noe de trives med. 


171034 JY


- Det er deilig å kunne velge å levere det vi vil, i forhold til hva kunden ønsker. For oss er det viktig å gi kundene god service og oppfølging. Vi skal ikke levere noe vi ikke er gode på, for vi skal ha kunnskap om det vi gjør. Jeg må si at vi er ekstra flinke på skotøy og teknisk tøy. Nå for tiden har det blitt veldig mange godkjenninger av tøy, sammenliknet med for fem til ti år siden. Med vår lange bransjeerfaring kan vi gå inn i en rådgivnings-rolle overfor kundene når de trenger det. Det er jo en jungel der ute når det gjelder å sertifisere og godkjenne klær - særlig teknisk tøy, avslutter Freitag.

Les mer...

2017-03-30 15.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv