KF-entreprenør -Ferdigstillelse-2015-Oslo-Hav-1920x835171058 KF4171058 KF3171058 KF2

KF Entreprenør AS - et trygt og godt valg

En ekspansiv holdning til drift og stor respekt for sine ansatte, gjør dem til en konkurransedyktig og attraktiv bedrift for både kunder og medarbeidere. KF Entreprenør AS har eksistert siden 2005. Med høy grad av spesialkompetanse i staben, har de faglærte håndverkere for ethvert prosjekt.

Oslo-bedriften holder til på Ryen, og startet opp som en ren anleggsbedrift med fire ansatte. Rehabilitering av dammer og underpinning av bygg var hovedgeskjeften. Etter noen år bestemte de seg for å utvide virkeområdet, og Rune Garberg ble leder av en egen avdeling for bygg og rehabilitering. I dag står avdelingen for to tredeler av omsetningen, og holder like mange av medarbeiderne i arbeid.


– Av håndverkere har vi mest tømrere, men også malere, forskalingssnekkere, maskinførere, steinleggere og noen som utfører betong-rehabilitering. I tillegg har vi en serviceavdeling med serviceteknikere som jobber om nettene og er tilgjengelig 24 timer i døgnet. De holder blant annet på med perimeter-sikring i Oslos gater, forklarer han.


171058 KF


Under paraplyen til KF Entreprenør AS ligger også to datterselskaper. KF Byggservice Oslo AS utfører rene håndverksjobber på østlandsområdet. Med 25 håndverkere i staben, har de et stort antall rammeavtaler med oppdrag for forsvarsbygg, statsbygg og kommuner samt private forsikringsselskaper. Norpox Rehab AS på sin side er landsdekkende, og driver kun med betong-rehabilitering. De har mange prosjekter innen samferdsel, på broer og parkeringshus. Totalt med begge datterselskapene har bedriften i overkant av 100 ansatte, likt fordelt på funksjonærer og håndverkere.


– Vi driver mest med rehabilitering og ombygginger. Innad i bedriften har vi mye spesialkompetanse, for eksempel på lafting av tømmer. Det interessante med jobben er det vi til enhver tid holder på med. Referanselisten vår har blitt enormt lang. Vi er involvert i prosjekter hele tiden, og jeg ser noe interessant i alle. Jeg liker spesielle og utfordrende prosjekter hvor man må bruke hodet litt. Det er ikke bestandig at en pluss en blir to, for noen ganger blir det tre også! Det er viktig at alle ansatte, både håndverkere, ingeniører og anleggsledere, får utfordrende oppgaver i blant, sier Garberg engasjert.


171058 KF1


KF Entreprenør AS har satt signaturen sin på mange prosjekter - fra de små i 10 000 kroner-klassen til de største på over 200 millioner. De jobber mye på vernede bygninger i hovedstaden, og med rehabilitering og vedlikehold av festninger som Akershus og Fredriksten. De har også lagt om hele infrastrukturen ved Oslo havn, og er for tiden i full sving med å bygge ny post- og varemottak-kulvert inn til Stortinget. Byggherrene deres er drøyt 80% offentlig, mens resten er private eiendomsutviklere.


171058 KF0


– Arbeidsmiljøet vårt er ungt og veldig godt sosialt. Det er få som slutter, og vi satser mye på unge og nyutdannede, spesielt lærlinger. Et eksempel er de to første tømrerne vi ansatte. De fikk dekket teknisk fagskole av oss som de tok det på deltid over fire over år. I dag er en av dem driftssjef i det ene datterselskapet, mens han andre er anleggsleder. Det viser at det lønner seg å satse på unge, og å satse på egne medarbeidere. Hvert år bruker vi mye penger på etterutdanning og kompetanseheving. I tillegg er det viktig for oss å få inn håndverkere på flere forskjellige fag, ikke bare tømrere. Akkurat nå er vi i full gang med prosessen for å bli godkjent lærlingbedrift innen betongarbeider- og maler-faget også.


Geografisk virker bedriften hovedsakelig i Oslo-området, men de har også et avdelingskontor på Svinesund med 10 ansatte. Garberg ser positivt på 2017 og den videre driften for KF Entreprenør AS. Før jul ble de kjøpt opp av konsernet Roadworks, og de er stadig på jakt etter nye ansatte; både lærlinger, ingeniører og prosjektledere.

 

171058 KF5


– Vi ønsker å knytte til oss dyktige folk og lærlinger som er interessert i faget. Med flere tømrermestere i bedriften har vi kapasitet til å ta inn flere. Ellers mener jeg at det er viktig å vise de ansatte at man setter pris på dem,. De skal føle at de er verdt noe. Stadig finner vi på noe sosialt sammen, og vi har blant annet et eget jakt- og turlag og et fotballag som spiller i bedriftsserien. Og hver vinter drar vi hele gjengen på høyfjellshotell sammen med familiene våre, og det er veldig hyggelig!


– Alle skal ha interessante oppgaver og jobbe i det vi kaller en flytsone. Det vil si både med ting de mestrer veldig lett og med ting som de må gruble litt på. Da trives man, og særlig hvis man får god støtte fra lederen sin og har noen å sparre med. KF Entreprenør AS er opptatt av at alle skal kunne utvikle seg innenfor bedriften. Jeg er veldig fornøyd med resultatene vi har oppnådd. Og jeg er hundre prosent sikker på at alle ansatte føler at at de har en trygg og god arbeidsplass å gå til hver eneste dag. Det er veldig viktig for oss.

Les mer...

2017-01-18 09:30

193010w1

Har du planer om å bygge ny bolig?

Artikkel – Å bygge bolig er en investering kunden kanskje bare gjør en gang i livet, og det er viktig at det er en god og trygg prosess for dem. SB Eiendomsutvikling i Sarpsborg vet akkurat hvordan du skal få realisert...
193012w2

Gjenvinnerne i Nord-Norge

Artikkel Østbø AS gjør det meste innen industrirenovasjon. – Vi transporterer, leier ut containere, sorterer alt av næringsavfall, farlig avfall og ee-avfall, og er Nord-Norges største aktør innen sugebil og industrireingjøringsmarkedet.

  Kontaktinformasjon

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  NaimJosefiw4

  Superdesigner

  Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

  Arkiv