171085 KA1171085 KA171085 KA0171085 KA2

Klepp Auto AS - best i klassen!

Hvordan vinner man prisen for landets beste bilverksted i konkurranse med over 1000 andre? Nysgjerrigheten førte oss til Klepp Auto AS i jakten på et svar.

- Vi har flinke folk, og det er alfa og omega. Og vi prøver å ta i mot kunder på en grei måte. Service og flinke folk, det er hovedsakelig det som betyr noe. Og vi står på med lange arbeidsdager, og har bygd opp et fint og moderne verksted med veldig godt utstyr. Det er også det at vi er konkurransedyktige på pris og at vi leverer bra kvalitet. Jeg tror nok det er noe av grunnen, er svaret vi får av daglig leder Sven-Olaf Sele. 


Sammen med Innehaver Vidar Nese har han resonnert seg frem til hvordan Klepp Auto AS klarte bragden å bli kåret til årets Meca-verksted og årets beste verksted blant alle i Mekonomen Group i 2015. Mekonomen Group eier både Meca-kjeden samt Mekonomen og Bilextra.  


Klepp Auto AS startet opp i 1993 med to mekanikere, og drev i lokaler ved Kleppefossen frem til 2005. Da flyttet de inn i dagens fine og sentrale lokaler i Kjøpmannsbrotet. De har vokst seg større år for år, og i dag er de totalt 28 ansatte. Den allsidige bilspesialisten driver med karosseri, mekanisk, lakk, og reparasjoner av bobiler og varebiler. Verkstedet tilbyr også understellsbehandling med Dinitrol, som forhindrer rust.  

171085 KA2


- Det er mange bilverksteder på Klepp, så man må stå på hele veien. Vi prøver å være høflige, å hjelpe folk og å komme dem i møte. Derfor føler de at vi gir dem rett pris på den jobben vi utfører, og vi har veldig lite klager. Når kunden kommer for å hente bilen, for eksempel etter en EU-kontroll, ligger det klart et tilbud med hva som er gjort og hva prisen er. Det er ingen som er feilfrie, men vi prøver å være ærlige.

Les mer...

2017-04-03 14.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv