171075 KR1171075 KR171075 KR2171075 KR3

Det handler om tillit og godt håndverk

Med fokus på nybygg og rehabilitering blir 2017 et spennende år for Knut Rasmussen Byggservice. Gode kundeforhold og en stor kjærlighet til tømrerfaget gjør jobbhverdagen morsom og interessant, sier innehaver og primus motor Knut Rasmussen.

Firmaet holder til på Rolvsøy i Fredrikstad, og påtar seg alt fra helt små oppdrag til store oppdrag. Rasmussen selv startet som snekker i 1985, og har jobbet i både Sverige, Finland, Tyskland og Russland. Etter å ha returnert til Norge og jobbet på forskjellige store byggeprosjekter, bestemte han seg i 2003 for å starte eget. 


- Den første tiden bygde vi en del eneboliger for Systemhus. Etterpå gikk det mer eller mindre over til rehabilitering, for det var et stort marked for det. Da gjorde vi ikke mye nybygg, men nå er vi litt tilbake på slike prosjekter igjen. Blant annet bygger vi nå en enebolig for svenske Fiskarhedenvillan. I tillegg startet jeg nylig et eiendomsutviklingsfirma sammen med broren min. Fra høsten av skal vi begynne å sette opp egne boliger på ei tomt vi har kjøpt. Så fremover blir det nybygg og rehabilitering som er fokuset for driften.


De fem ansatte i Knut Rasmussen Byggservice betjener for det meste nedre Østfold, med Fredrikstad, Moss og Sarpsborg. I tillegg kommer noen kunder i Oslo. Rasmussen trives godt som liten, og leier heller inn medarbeidere når de har store prosjekter. For tiden har de én tømrerlærling i staben, rekruttert gjennom Byggopp.


- Når jeg ansetter noen legger jeg vekt på at de opptrer ordentlig overfor kundene. Vi låser oss tross alt inn i hjemmene til folk, ofte når de selv er på jobb, og da går det veldig mye på tillit. Det er viktig at det skal se ordentlig ut etter oss når vi er ferdige også, mener Rasmussen. 


Han legger til at han har prøvd seg på andre ting opp gjennom årene, men at han stortrives som tømrer. En av grunnene til det, er følelsen av å få mye igjen for det i form av kontakt med mange forskjellige mennesker. 


171075 KR3


- Som jeg sier til guttene: skal du bli tømrer, blir du automatisk litt psykolog i tillegg! Det beste med jobben er at vi skaper noe. Og når vi driver med rehabilitering, er det å se det ferdige resultatet. Ikke minst er det tilbakemeldingene vi får fra folk også, og det fører til mange vennskap. Mange kontakter meg også utenom jobb, bare for å be meg om å stikke innom på en kaffe, så jeg har mange personlige kundeforhold, avslutter den trivelige innehaveren.

Les mer...

2017-03-24 20.30

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • Knut Rasmussen Byggservice
    • E-post:
    • Telefon:
      97 66 41 42
    • Adresse:
      Svaneveien 38, 1661 Rolvsøy
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv